Live chat

Ajándékok kislányoknak, életkor szerint inspirálva

By : Melinda - Categories : Default

Az ajándékok, bármilyen jellegűek is legyenek, az élet apró örömei közé tartoznak, és a kicsik reakciója felbecsülhetetlen, amikor régóta várt ajándékokkal lepjük meg őket! Legyen az egy játék, amit a családdal vagy a barátokkal játszhatnak, vagy akár a bicikli, amiről már régóta álmodtak, biztos, hogy nagy mosolyt csalunk az arcukra, amikor pontosan azt kapják, amire vágynak! És mivel közelednek az ünnepek, ahol a Mikulást és a Télapót már nagyon várják a kicsik, néhány egyedi ajándékötlet sok szülő és nagyszülő segítségére lesz.

 

Az biztos, hogy a 2 éves lányoknak szánt játékok nem alkalmasak az 5 éves lányoknak, és az 5 éves lányoknak szánt játékok nem alkalmasak a 10 éves lányoknak, ezért óvatosabbnak és inspiráltabbnak kell lennünk, amikor lányoknak szánt játékokat keresünk. Olyan ajándékokat szeretnénk adni nekik, amelyek lelkesedést váltanak ki belőlük, segítenek nekik fejlődni, és nyilvánvalóan azzá válnak, amire vágynak. Nem mindig könnyű egyedi és különleges ajándékötleteket találni kislányoknak, de a következőkben bemutatunk néhány ajándékötletet kislányoknak életkoruknak megfelelően.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajándékot a kislányunknak?

 

Bár azt gondolnánk, hogy könnyű egy ilyen vásárlás, először is figyelnünk kell egy kicsit néhány szempontra, mint például: mi illik a korához, mit szeretne újonnan megtanulni, mi az, amiért szenvedélyesen rajong, és nem utolsósorban, hogy mekkora költségvetést tudunk egy ilyen ajándékra fordítani.

Életkor

Valószínűleg a legfontosabb szempont a kislányunknak szánt ajándék kiválasztásakor az életkora. Mint minden csecsemőknek és gyermekeknek szánt termék, a játékok és játékszerek is korosztályok szerint vannak kategorizálva, hogy a szülők és mások megfelelő választást tudjanak hozni.

Újdonságok

A gyerekek nagyon gyorsan megunnak egy dolgot, és ez alól a játékok sem kivételek! Pontosan ezért, ha olyan ajándékot szeretnénk, ami felizgatja őket, akkor e tekintetben merészebb döntést kell hoznunk, és olyan ajándékot kell választanunk, ami váratlanabb, ugyanakkor hasznos és érdekes számukra!

Hobby

Ha a kislányunk rajong az olvasásért, akkor biztos választást hozunk ezen a téren, ha pedig szenvedélyesen szeret alkotni, akkor egy kreatív ékszer- vagy origami-készlet inspiráló választás lehet e tekintetben.

Költségvetés

Még ha úgy is gondoljuk, hogy ez a szempont nem is olyan fontos, egy jól összeállított költségvetés segít abban, hogy ihletett és átgondolt döntést hozzunk, és ne kelljen feleslegesen költenünk nem kívánt vagy haszontalan tárgyakra.

Tehát, miután ezeket a szempontokat megállapítottuk, íme néhány ajándékötlet lányoknak, amelyek megfelelnek az életkoruknak és a preferenciáiknak:

Ajándékötletek 2 év alatti lányoknak

A csecsemők olyan aranyosak és karizmatikusak, az örömük ragályos. A megfelelő ajándékok kiválasztásakor ebben a korosztályban lévő kislányainknak néhány szempontra kell figyelnünk: ezek a játékok biztonságosak legyenek, ellenálló és nem mérgező anyagokból készüljenek, ne legyenek nagyon apró alkatrészek, amelyeket a kicsik lenyelhetnek, legyenek interaktívak, hangokkal és fényekkel, és nem utolsósorban vonzzák a figyelmüket, és segítsék őket a fejlődésben. Néhány reprezentatív ajándékötlet ebben a tekintetben: fidget játékok, játszószőnyegek, puha kockák vagy aktivitási központok.

Jucarie educationala

 

Ajándékötletek 3-5 éves lányoknak

 

Ez a korosztály a felfedezés korosztálya, ha arról van szó, hogy a kis hercegnők mire vágynak, és akár kreatív hobbiról, akár a főzés vagy a szépségápolás iránti vonzalomról van szó, minden kislánynak van ajándék! Ebben a korosztályban választhatunk fa játékokat, például Montessori ügyességi játékokat, egy összetett fakocka építőjátékot, vagy olyan játékokat, mint a különböző témájú építőszettek, érzékszervi játékok, például kinetikus homok vagy kirakók, egy oktatójáték, ahol betűket tanulhat, vagy egy szép és interaktív baba.

Nisip Kinetic

Ajándékötletek 5-7 éves lányoknak

 

Sokkal önállóbbak és határozottabbak a választásaikban és szenvedélyeikben, a lányok ebben a korosztályban pontosan tudják, mit szeretnének ajándékba kapni, de ha mégis meg akarod lepni őket születésnapi ajándékkal vagy egy szép ajándékkal a Mikulástól, választhatsz egy egyedi, koruknak megfelelő építőkészletet, egy teljesen felszerelt fakonyhát vagy akár egy robogót is.

Bucatarie din lemn

 

Ajándékötletek 7-10 éves lányoknak

 

Az életkor előrehaladtával a lányok preferenciái egyre specifikusabbak, és ebben az életkorban egyértelmű hajlamot tapasztalhatunk a kreatív szféra, a mindig új dolgok tanulásának iránti vágy vagy akár a sport felé.  Ebbe a korosztályba tartozó lányoknak olyan ajándékokat ajánlunk, mint például: 3D-s rajztábla, oktatójátékok, trambulin vagy egy szép és színes kerékpár, pont olyan, amilyet ő szeretne.

 

A gyermekeknek szánt játékok, játékok és kiegészítők sokszínűsége óriási, és a legtöbbször a megfelelő ajándék kiválasztása kislányoknak még a szülők számára is megterhelő feladat lehet, de ha figyelembe veszünk néhány fontos szempontot, mint például kislányaink életkorát és preferenciáit, biztosan tudunk néhány inspiráló és egyedi döntést hozni ebben a tekintetben!

Share this content

Add a comment

 (with http://)

Föl