Szűrés alap
Price
332 Ft 13247 Ft
Szín
more... less
Összetétel
more... less
Fénytípus
more... less
Termék típus
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Világító bárdíszek és diszkó lufik

A sikeres partikhoz csak fel kell hívnia néhány barátot, és el kell indítania egy forgó fénygömböt a kivételes légkör érdekében!

Akár úgy dönt, hogy meglepi ügyfeleit a különféle megvilágítási módokkal rendelkező tarka bárdekorációkkal, vagy csak a fényes dekorációkat használja a baráti társaságok közötti kis partikhoz, a diszkó fényhatásai szabadjára engedik a gyújtó légkört, amely a szórakozás egyik legfontosabb eleme!

A különböző színű és méretű fényhatások sokaságával, most online elérhetővé vált egy olyan ajánlat, amelyből kiválaszthatja a diszkógömböt az általa álmodott tematikus partinak megfelelően. Ne mászkáljon a boltokban a legkülönlegesebb dekorációs party-kiegészítők után, rendeljen most online, gyors szállítással a legváltozatosabb, fénylő party termékeket kínáló üzletből, egy földgömb hangérzékelővel, amely a fények hatásait ötvözi a pártok legegyedibb módon a zene ritmusára!

Egy látványos bárhoz csak néhány dekorációra van szükség, amely a vendégek figyelmét felkelti. Válassza ki a megfelelő elemet: diszkógömbök, stroboszkóplámpák, halogénlámpák és különféle fénykiegészítők, például különféle alátétek, borospoharak és jégkockák, amelyek világítanak a sötétben vagy LED-világításúak. 

A bár megvilágításához nincs szükség villanyra, hiszen akár egy medencés vagy szabadtéri partin is látványos hangulatot teremthet, csak a megfelelő dekorációra van szüksége a bár és az egész buli megvilágításához.

Adjon színfoltot minden bulihoz a sötétben világító poharakkal és az elemmel működő LED-es fényszemüvegekkel. 

Föl