Lézer Nyomtatók és Multifunkciós készülékek

A lézertechnika látványos fejlődése a lézernyomtató-sorozatokat a leghatékonyabb és legolcsóbb nyomtatási módszerek kategóriájába sorolja. A nyomtatás területére összpontosító online áruház lévén, lézer alapú nyomtatók széles választékával, valamint kompatibilis fogyóeszközök nagylelkű ajánlataival rendelkezünk. A nagy mennyiségű nyomtatásra jelezve így az ügyfelek számára többfunkciós és lézernyomtatók portfólióját terveztük verhetetlen áron, rendkívül változatos és azonnal elérhető. Akár a fekete-fehér, akár a színes nyomtatásra támaszkodik, itt mindig megtalálja a legjobb ajánlatokat olcsó nyomtatáshoz, valóban pénzt takarítva meg.

Mi a különbség a lézernyomtató és a tintasugaras nyomtató között?

A lézernyomtató olyan festék fogyóeszközöket használ, amelyek grafitport tartalmaznak, amelyek hőmérséklet és lézerhullám segítségével kinyomtatják a kívánt tartalmat papírra. A tintasugaras nyomtató olyan tintasugaras kellékeket használ, amelyek tintával töltött patronokat tartalmaznak, és amelyek tartalmát mikroszkopikus fúvókákkal nyomtatják. A lézernyomtató sokkal gyorsabb nyomtatási sebességgel rendelkezik, mint a tintasugaras nyomtató, ideális irodai tevékenységekhez, ahol viszonylag rövid idő alatt nagy mennyiségű dokumentumot nyomtatnak.

Melyik lézernyomtatót válasszuk?

Az igényeinek megfelelő lézernyomtató kiválasztásához figyelembe kell venni egy bizonyos időtartam alatt, például egy hónap alatt kinyomtatható oldalak mennyiségét, valamint a fogyóeszközök költségeit és a nyomtató karbantartását. A lézernyomtató-modell kiválasztása során alapvető fontosságú a nyomtatást igénylő dokumentumok gyakori mérete (például A4 vagy A3), valamint különféle funkciók, például vezeték nélküli kapcsolat, szkennelés, duplex nyomtatás.

Föl