Szűrés alap
Price
5496 Ft 88647 Ft
Összetétel
more... less
Bútor típusa
more... less
Tápegység
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Világító LED bútorok

Különleges dekorációkat keres otthonához ? Válasszon fényes, vidám és színes LED bútorokat!
Ezek a bútordarabok és világos dekorációk fantasztikus hangulatot teremtenek a szabadban, bárokban vagy klubokban szervezett bulikban, de otthonában is, beltéren, az udvaron vagy a kertben.
Dekoráljon ezzel a bútorral, vagy adjon színt a meglévő elrendezésnek egyedi és érdekes formában és megjelenésben.
Egy online áruházban dohányzó- vagy koktélasztalokat, zsámolyokat, székeket és foteleket találhat, bárokhoz, kávézókhoz és klubokhoz tartozó bútorokkal, egy modern, vidám és színes nappali rendezésére is, fényes akcentussal.
A világító bútorok LED technológiát alkalmaznak, alacsony energiafogyasztással, praktikus megoldást kínálva az áramellátás szempontjából: akkumulátorral, vezetékek és látható részletek nélkül.
A LED bútorok legjobb ára megtalálható weboldalunkon. Vásároljon világító bútorokat, és élvezze a legszebb légkört az eredeti partikon!

Mivel a kínálatunkban szereplő bútorok polietilénből készülnek, könnyen tisztíthatók egy puha, nedves törlőanyaggal vagy vízzel átitatott szivaccsal, így eltávolítva a port és a szennyeződéseket.

A LED-asztalok és a kanapék egyaránt használhatók beltéren és kültéren, de védeni kell őket az időjárás viszontagságaitól, hogy ne érje őket eső, hó vagy erős szél.

Föl