Szűrés alap

Price
99 Ft 19058 Ft
Tipológia
more... less
Téma
more... less
Ajánlott
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Farsangi és halloween jelmezek és maszkok

Farsangi jelmezötletek tematikus partikhoz

Akár karneválon vesz részt, akár tematikus partit vagy halloweeni partit szervez, a vicces jelmezek vagy a horror maszkok a legjobb választás az igazán sikeres jelmezhez.

Számos jelmez- és maszkmodell közül választhat, nevezetesen Halloween jelmezek, farsangi jelmezek, karakterviseletek, egyiptomi maszkok, latex maszkok, velencei maszkok, vicces maszkok. Mindezek a parti tárgyak különböző méretben kaphatók, mind felnőttek, mind gyermekek számára.

Hogyan válasszuk ki a farsangi jelmezt

A halloweeni buli évente egyszer van, de az ijesztő témájú bulik örömet okoznak mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek. Csak fel kell készülnie, mert egyedi könnyű kiegészítőket és mindent megadunk Önnek, hogy mindenkit meglepő speciális effektusokat hozzon létre. Válasszon foszforeszkáló maszkot, ragyogó sminkkészletet, véres kesztyűt és hamis vért spray-k vagy kapszulák, pókok és pókhálók vagy hegek formájában, égett arccal, és kombinálja őket a "legfélelmetesebb" partikhoz! Halloweenkor és minden félelmetes témájú partin alkalma nyílik arra, hogy hiteles legyén, és a lehető legtöbb fényes, félelmetes farsangi kiegészítővel tűnjön fel!

Hogyan öltözzünk Halloweenre

Itt van a Halloween, és itt az ideje, hogy jelmezt válasszon!

Ha rajzfilmfiguráknak, filmsztároknak, szuperhősöknek vagy történelmi személyiségeknek akarod álcázni magad - királyoknak, királynőknek, hercegeknek és hercegnőknek. Meggyőződésünk, hogy bármilyen kívánságot teljesíthetünk a farsangi, rendezvények, születésnapok vagy ünnepek jelmezei tekintetében.

Szüksége van farsangi jelmezekre nőknek vagy férfiaknak?

A Rademi.hu női karneváli jelmezek és olcsó férfi farsangi jelmezek széles választékát kínálja Önnek. Nagy figyelmet fordítva a részletekre, a legjobb anyagokból, üzletünk kínálatában szereplő termékek biztosan vonzzák a tekintetet. Itt találja meg a legjobb ötleteket a színes eredeti jelmezekhez, amelyekkel az emberek meglátják Önt és azt mondják: "Milyen jó ötlet egy jelmezhez, én magamnak szerettem volna ilyet!".

Vásárolja meg most kedvenc jelmezet vagy maszkját az online áruházunkban elérhető számos modell közül! Garantáljuk a gyors szállítást az egész országban!

Föl