Szűrés alap
Price
300 Ft 1550 Ft
Lampion típus
more... less
Lampion modell
more... less
Szín
more... less
Készlet
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Lampionok

Milyen típusú lampionokat választ?

Egy bizonyos típusú lampion megvásárlása előtt meg kell fontolnia azt az alkalmat, amelyre szüksége van, mivel a felhasználás és az ár is különbözik. Például a kellemes hangulat megteremtése érdekében a dekoratív lampion a legjobb választás, mert bárhová elhelyezhetik őket, lehetőleg a vendégek közelében. Ha vannak olyan gyerekek, akik gondatlanok és kíváncsiak természetüknél fogva, a lógó lampionok sikeresen felválthatják a merev légkört teremtő klasszikus llampionokat és csillárokat, tekintettel arra, hogy még izzók is elhelyezhetők bennük, nem csak gyertyák. Ha folyó vagy álló víz van a környéken, és meg akar jelölni egy bizonyos pillanatot, az olcsó úszó lampionok sokat segítenek Önnek. Figyelembe véve a lampion ezen árát, nálunk találja meg a legjobb ajánlatot.Ami a repülő lampionokat illeti, azok akkor használhatók, amikor különleges jelentést akar adni bizonyos pillanatoknak, vagy egyszerűen csak azért, mert szereti nézni, ahogyan a meleg levegő az ég felé engedi vezetni őket.

A lampionok jellemzői és előnyei

A lampionok típusától függően különböző méretűek (35 cm, 100 cm magas és 30 cm, 60 széles stb.) És különböző formájúak (kerek, köbös, lótuszvirág, hatszögletű, galamb, négyzet alapú piramis, szív, smiley arcokkal vagy haloween boszorkányokkal nyomtatva), így kiválaszthatja azokat, amelyek tetszenek.

Bizonyos típusú lámpák 100% -ban biológiailag lebomlanak és újrafelhasználhatók, de mindegyikük nagyon könnyen használható és gyorsan világít. Megfelelően vannak csomagolva, hogy elkerüljék a sérüléseket és a nedvességgel való érintkezést.Képeken bemutatott használati utasítást is kap. Többféle árnyalatban kaphatók: fehér, narancs, zöld, lila, kék stb.

További információért forduljon hozzánk bizalommal.

Hogyan rendeli meg a kívánt lampionokat?

Ezeknek a papír lampionoknak a megrendeléséhez, legyenek azok repülők, lebegők, dekoratívak vagy felfüggesztettek, csak annyit kell tennie, hogy belép a rademi.hu weboldalra a fiók létrehozásához és bejelentkezéshez. Ezen lépések végrehajtása után válassza ki a "Lampionok" kategóriát, majd az alkategóriát (a lampionok típusa), és adja le a megrendelést a "kosárba" gombbal. A rendelkezésre álló választó segít a kívánt szín és mennyiség kiválasztásában.

A lámpa biztonságos helyen történő indítása azt jelenti, hogy a lámpát csak nyílt terepen, a házaktól, fáktól, autópályáktól vagy más megközelítési útvonalaktól biztonságos távolságban lehet indítani.

A lámpa használatához egyszerűen vegye ki a műanyag csomagolásából, töltse fel levegővel úgy, hogy az alján lévő kerek keretnél fogva óvatosan előre-hátra rázza. Vegye ki a tüzelő pelletet, és gyújtsa meg a négy sarkában egy öngyújtó segítségével. A lámpást a felső oldalaival meg kell támasztani, hogy tökéletesen függőlegesen álljon, és a láng ne érjen a papírhoz, ezután észre fogod venni, ahogy a levegő felmelegszik a lámpásban. 

Engedje a lámpást mindkét kezével óvatosan az ég felé.

Mivel a lámpák közvetlen importőre vagyunk, a legjobb ár-érték arányt tudjuk biztosítani. Azzal, hogy közvetlenül a gyártótól szerezzük be őket, az az előnyünk, hogy alacsonyan tartjuk az árakat a weboldalon.

Föl