Szűrés alap
Price
148 Ft 3596 Ft
more... less
Szín
more... less
Szemüveg típus
more... less
Világítás
more... less
Filter

Diszkó LED szemüveg

Egyedülálló jegyzetet ad minden olyan partinak, amelyen foszforeszkáló szemüveggel vesz részt! Élvezze az szemüvegek színes foszforeszkáló hatását, amelyek néhány percig fénynek vannak kitéve, majd a sötétben foszforeszkálnak.

Itt talál LED szemüveget vicces, tematikus partikhoz, például Elvis szemüveget, söröskorsó poharak szemüveget, pilóta szemüvegek, rock'n'roll szemüvegek, Shutter szemüvegek, színes party szemüvegek, Diszkó szemüvegek, hippi szemüvegek, földön kívüli szemüvegek, rácsos szemüvegek és sok más további modellek.   

Választhat néhány őrült LED-es szemüveget, amely tökéletes karneválra és klubba, vagy egy szemüveget, amely csak egy zenei fesztiválra jó, sokszínű LED-ekkel, amelyek "érzik a zene ritmusát".

Online áruházunk kínálatában megtalálja a legmenőbb szemüvegmodelleket, olyan partikra, amelyek biztosan vonzzák a szemet, és különleges formájuknak és színeiknek köszönhetően örömet okoznak.

Győződjön meg róla, hogy Ön a buli lelke, különféle formájú vagy LED-es szemüvegek felhasználásával!

Hogyan csinálnak a világító pálcikákból poharakat?

Egy világító szemüveg elkészítéséhez, amely ideális kiegészítő minden olyan partihoz, ahol a ruházat extravagáns, egy szemüvegkeretből és 2 színes világító pálcikából álló készletre van szükséged. 

A keretek újra és újra felhasználhatók, egyszerűen csak cserélje ki a világító rudakat újakra. A világító szemüveg elkészítéséhez mindössze annyit kell tenned, hogy a keret lyukaiba helyezed a világító pálcikákat, repülős lencsék formájában.

Néhány pillanat alatt elkészítheted a saját repülős világító szemüvegedet, és a világító pálcikákat minden egyes eseményhez a kívánt színre cserélheted. 

A világító pálcikás szemüvegek készítéséhez használt keretek tetszőlegesen újra felhasználhatók. Csak cseréld ki a világító pálcikákat újakra, és élvezd a szemüveg világító hatását egész este. 

A repülőgép-alakú világító szemüveg csak akkor aktiválódik, ha a világító pálcikákat a keretbe helyezik, és az aktiválást követően körülbelül 8 órán át világít.

Föl