Live chat
Szűrés alap
Price
2134 Ft 3485 Ft
Manufacturers
Filter

Smink ecsetek és készletek

Hogyan válasszuk ki a smink ecset készletet

Ahhoz, hogy a kívánt eredményt elérje a smink terén, minőségi kozmetikumokra és különösen ecsetekre van szüksége.A smink kefék okos befektetés minden sminkes vagy rajongó számára. A fő sminkkefék, amelyek minden hölgynek rendelkeznie kell a sminkkészletében, az alapozó ecset, ajak ecset, szemhéjpúder ecset, kontúr ecset és szivacs ecseték, de a lista folytatódik. A smink ecsetek különböző méretűek és formájúak, pelyhük természetes és szintetikus hajból is készülhetnek, keménysége pontosan megfelelő a szemhéjfesték pontos felviteléhez.

Hogyan kell használni a smink ecseteket

Az ecsetek lehetővé teszik a sminktermékek nagyobb pontossággal történő felvitelét.

Minden terméktípushoz tartoznak ecsetek, de nincs szükségük abszolút mindenféle ecsetre, amelyek a piacon elérhetők, legalábbis nem a napi sminkekben.

Bemutatjuk a napi sminkben leggyakrabban használt ecsetéket: alapozó ecset, púder ecset, korrektor és ajakrúzs ecset, arcpirosító ecset, multifunkcionális ecset(kabuki), szemhéjfesték ecset, keverőecset, ecset a szemöldökhöz és a szemceruzához, ventilátoros ecset stb.

Tehát nagyon egyszerű ecsetkészletet készíteni az Ön igényeinek megfelelően, attól függően, hogy milyen gyakran sminkel, milyen termékeket használ és milyen típusú bőröd van.

Hogyan válasszunk sminkkészletet

Minden nő szeretne egy saját profi sminkkészletet, amely segít kiemelni sajátosságait és személyiségét.

A legjobb stratégia a minőségre összpontosítani és az átlagárakat keresni.

Ha nem rajong egy nagyon kidolgozott sminkért, akkor készíthet egy ecsetkészletet, amely elegendő lesz az Ön számára. Választhatja a kabuki ecsetet, amely az alapozó ecset, a púder és az arcpír helyét veszi át. Továbbá, ha a szemöldök ecsetet választja, akkor szemceruzához is használhatja. Ugyanebben a sorban, ha a korrekciós smink ecsetet választja, akkor rúzshoz is használhatja. Ezenkívül tegyen még két szemhéjpúder ecsetet, és ez csak öt ecset legyen a teljes készlet, amellyel biztosíthatja a sminket a könyv szerint.

Először is el kell döntenie az adott sminkkészlet összetettségét, mert a félprofi és a professzionális paletta közötti különbséget a benne lévő kozmetikumok árnyalatainak száma képviseli.

A paletták remek alternatívát jelentenek egy csomó egyedi szín megvásárlásához, mert az árnyalatokat együttesen tervezték.

Szerencsére az Ön számára megfelelő professzionális sminkkészlet kiválasztásához a szem színét, a bőr tónusát és a haj színét használhatja alapul, hogy megtalálja a tökéletes árnyalatot a megjelenés befejezéséhez.

Ha tartós és hatékony sminkre vágyik, akkor tudnia kell, hogy ezek a sminkpaletták fel vannak szerelve mindennel, ami a tökéletes smink eléréséhez szükséges.

Melyek a megfelelő színek egy esti vagy nappali sminkhez?

Nappali smink esetén, amely alkalmas az irodába, egy ebédeseményre vagy a barátokkal a parkban tett sétára, jobb lenne semleges, diszkrét árnyalatokat választani: a rózsaszín vagy az őszibarack meleg árnyalatait.

A diszkrét árnyalatok alkalmasabbak a napi sminkelésre.

Kerülni kell az esti vagy különleges eseményekre alkalmasabb sötét árnyalatokat. És a fémes árnyalatok jobban passzolnak egy esti bulihoz.

Ha a nappali smink az arc apró hiányosságainak fedezésére összpontosít, az esti smink más szempontokra összpontosít.

Az esti smink tökéletes alkalom arra, hogy merj kipróbálni egy különleges megjelenést. Szabad kezet engedhet fantáziájának, és különböző színű sminktermékeket használhat.

Online áruházunkban különféle sminktermékeket talál, mint például sminkkészletek, szettek és ecsetek a professzionális sminkhez, szemöldökceruza vagy szempilla gél, hogy teljes sminkkészletet kapjon.

Föl