Live chat

Kerékpár világítás: LED fényszórók és hátsó lámpák, biztonsági világítás és a küllőkhöz

A forgalomban résztvevőknek rendelkezniük kell kerékpárlámpákkal (fényszórók, hátsó lámpák, kerékpárlámpák), hogy éjjel láthatók legyenek.

Az éjszakai kerékpárlámpák használata ajánlott, sőt a hatóságok biztonsági intézkedésként előírják.

A kerékpárlámpák kategóriában kínálunk: lámpa készlet, LED kerékpár fényszórók, LED stop, küllő fény, Kerékpár LED-ek stb. A LED-es biztonsági lámpák azért ajánlottak, mert alacsony fogyasztásuk és nagyobb hatékonyságuk van.

Válasszon egy LED-es fényszórót, amely kényelmesebbé teszi az éjszakai tájolást, mert erősebb a fénye, és szélesebb látótávolságú sugara van a lehetséges veszélyek elkerülése érdekében. A Hátsó lámpa ugyanolyan fontos az éjszakai kerékpározás biztonsága szempontjából, és a technológia fejlődése lehetővé teszi a LED-es világítású kerékpármegállók kiválasztását, de más alapértelmezett funkciókkal is, például egy biztonsági sáv lézeres vetítésével, annak érdekében, hogy értékelni a többi forgalom résztvevőjének megfelelő távolságát azon a területen, ahol halad.

A kerékpárlámpák leggyakoribb áramforrásai az alkáli elemek vagy az újratölthető elemek. A maximális üzemidő attól függ, hogy milyen intenzitással használják a lámpákat.

A legelőnyösebb ajánlatok már elérhetőek és mindig kéznél vannak az interneten, a online piacon a legalacsonyabb áron.

Föl