UV Sterilizáló Manikűr és Fodrász Eszközök

Minden szépségszalonban alapelvként kell betartani az eszközök és munkaeszközök fertőtlenítésének és sterilizálásának normáit. A munkaeszközök sterilizálása nagyon fontos a munkahelyen. Ezért ebben a szakaszban vagy UV-sterilizátorokat, vagy kvarcsterilizátorokat használnak. A kvarcsterilizáló tökéletes fémeszközök sterilizálására, manikűr, pedikűr, kozmetikái vagy fodrászatból. Amikor az eszközök érintkeznek a bőrrel vagy a vérrel, már érintkeztek mikrobákkal, és azonnal meg kell őket fertőtleníteni.

A sterilizáló eszközök garantálják a munkahelyi kiegészítőkön megjelenő baktériumok száraz pusztulását. A fémeszközök gyors sterilizálásához a kvarcgolyós sterilizátor ajánlott.

A készülék sterilizálása magában foglalja a fémrészek és a 250 ° C-ra melegített kvarcgömbök érintkezését. Ez a sterilizáló kvarcgolyókat használ, amelyek kiváló hővezetők és magas hőmérsékletet tartanak fenn. Ez egy forró, száraz sterilizálás, amely gyorsan, körülbelül 30 másodperc -1 perc alatt megy végbe. Rendeljen online sterilizátorokat a legjobb áron!

Rendeljen most kvarc sterilizátorokat vagy UV sterilizátorokat a legalacsonyabb árakon online.

Föl