Live chat

Kerékpár kilóméteróra és kerékpáros számítógépek

Hosszú úton haladva jó, ha egy kerékpár tartozékokkal van felszerelve, amely a lehető legnagyobb mértékben segít. Ami a kerékpáros számítógépeket vagy a kerékpár futásteljesítményét illeti, fontosnak tartjuk olyan csúcsmodellek használatát, amelyek a lehető legtöbb hasznos információt nyújtják Önnek.

Az ajánlatok az egyszerű kerékpáros számítógéptől a többfunkciós modellekig terjednek, mint például óra, sebesség, utazási távolság, kilométermérő, maximális és átlagos utazási sebesség, pulzus / perc, elfogyasztott kalóriák, stopperóra és szkennelési funkció, amely lehetővé teszi a funkciók közötti váltást.

Ezek a digitális futásteljesítmények LCD kijelzővel rendelkeznek, és vízállóak. Segítenek abban, ha nagy távolságokat és összetett útvonalakat kell megtenni, de a városi dzsungelben is kezelni kell.

Ha kerékpár futásteljesítményt szeretne vásárolni, nagyon fontos figyelembe venni a kerékkerék kerületét és a kábel hosszát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kompatibilis-e az Ön kerékpármodelljével.

Nagyon könnyű felszerelni a csomagban található szerelőkészlet miatt.

Most lehetősége van széles választékban kiválasztani a legmegfelelőbb modellt, a megrendelést könnyű online leadni, gyors szállítással, a kívánt helyen, és a legelőnyösebb akciókban részesül.

Online áruházunkban kerékpáros számítógépek, sebességmérők és egyéb szükséges kiegészítők széles választéka található vonzó áron.

Föl