A weboldal használatának feltételei

A "100% -os garancia" révén vállaljuk azt a felelősséget, hogy a Rademi.hu által értékesített termékek teljes mértékben kielégítik Önt, és bizonyítékként lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszaküldhesse, magyarázat nélkül. Megkapja a fizetett összeget, a szállítási költséget nem térítjük vissza. A termékek visszaküldését ugyanolyan szállítási idővel kell elvégezni, mint a szállítás esetén. Fenntartjuk a jogot, hogy a termék visszaküldése előtt előzetes értesítést kérjünk.

Ügyfélként Önön múlik, hogy teljes mértékben elégedett-e a Rademi.hu weboldalon vásárolt termékekkel.

Ha nem elégedett teljes mértékben, akkor kicseréljük vagy visszatérítjük a megvásárolt termékek költségeit.

 

A weboldal használatának feltételei

 

Termékek vásárlása vagy a weboldal egyszerű meglátogatása a jelen feltételek elfogadását jelenti.

Ha nem fogadja el ezeket az "Általános Feltételeket", NE HASZNÁLJA ezt a weboldalt. A weboldal legjobb körülmények között történő használatához ajánlott figyelmesen elolvasni a feltételeket.

 

A www.Rademi.hu online áruházat az SC Albacom Biz SRL, CUI RO15432686 üzemelteti, a Bukarest utca 88. szám alatt található, Alba Iulia, 510047 Alba kód, bejegyzett a Kereskedelmi Iroda J1 / 409/2003. Vállaljuk a jogot arra, hogy ezeket a rendelkezéseket minden további értesítés nélkül megváltoztassuk.

 

A boltban található termékek képei bemutató célokat szolgálnak. Ezek néha eltérhetnek a bemutatott termékektől. Ugyanakkor fenntartjuk a jogot bizonyos megrendelések teljes vagy részleges fizetésének előzetes igénylésére Szolgáltatásunk magában foglalja az adminisztratív és kereskedelmi kommunikációt, amelyet elküldünk Önnek, amikor úgy dönt, hogy regisztrál felhasználói néven. Ön elfogadja, hogy előzetes értesítés nélkül törölhetünk vagy hozzáadhatunk bármilyen információt a weboldalon, leállíthatunk bármilyen tevékenységet a weboldalon, vagy archiválhatjuk a weboldal tartalmát, és ha más weboldalra hivatkoznak, akkor nem garantáljuk és / vagy semmilyen módon nem erősítjük meg az ilyen weboldalokon található információk típusát. Ön dönti el, hogy felkeresi-e ezeket a weboldalakat, vagy figyelembe veszi-e az ott található információkat A szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos regisztrációval kapcsolatos kötelezettségeinek vállalása, hogy igaz, helyes, aktuális és teljes körű információkat közöl magáról, a felhasználóként történő regisztráció szakaszban meghatározottak szerint, és vállalja, hogy ezeket az információkat helyesen és teljes mértékben megadja. Ha úgy gondoljuk, hogy ezt a kötelezettséget Ön nem tartja be, fenntartjuk a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül meghatározott vagy határozatlan időre letiltsuk hozzáférését a szolgáltatás használatához.

Rendelés a Rademi.hu weboldalről

Rendelhet nálunk űrlapunkon keresztül, vagy telefonon. A megrendelés után kap egy visszaigazolást, amely részletesen bemutatja a megrendelt termékeket és a személyes adatokat. Ha hibát észlel megrendelésében, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Ha ez nem történik meg, megértjük, hogy elfogadja a megrendelés részleteit (árak, termékek, szállítási vagy számlázási adatok stb.), Ahogyan azokat megírták.

A megrendelés elfogadása nálunk akkor történik, amikor e-mailben értesítést kap arról, hogy a futárcég átvette a csomagot. A megrendelés elutasításakor e-mailben értesítjük a visszautasítás okáról.

Elutasíthatunk egy megrendelést, ha:

- nincs raktáron a megrendelt termék

- banki átutalással történő fizetés esetén a befizetés nem fejeződött be

- hiba történt a termék árával vagy leírásával kapcsolatban - Ön nem jogosult megrendelést leadni (Ön a törvényes kor alatt van, korábban olyan megrendeléseket adott le, amelyeket nem vett fel stb.)

 

Visszaküldési feltételek

A visszaküldési termékek feltételeinek elolvasásához kérjük, nyissa meg ezt a linket.

A személyes adatok biztonsága

Személyes adatait csak a webhely meghatározott céljára használjuk fel. A megrendelőlapon szereplő információkat felhasználjuk a megrendelés visszaigazolásának, esetleges promócióknak, időszakos hírleveleknek stb. Elküldésére. Vállaljuk, hogy nem tesszük közzé vagy eladjuk az adatbázisokat, amelyek információkat tartalmaznak ügyfeleink személyes adatairól. Tagok regisztrációja, jelszava és a tagok viselkedése. A tagként történő regisztrációval felkérjük, hogy válasszon felhasználónevet (e-mail címet) és jelszót. Ön felelős azért, hogy a jelszó biztonságos maradjon, mint a webhely tagja, a felhasználóneve alatt végzett tevékenységek teljes mértékben az Ön felelőssége. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesít minket a jelszavának elvesztéséről vagy a felhasználónév alatt szereplő illetéktelen tevékenységek jeleiről. A weboldalon található bármilyen információ, adat, szöveg, fotó, grafika stb. tájékoztató jellegű, és a gyártó felelőssége. Ilyen körülmények között sem közvetlenül, sem közvetve nem vagyunk felelősek a weboldal tartalmáért, beleértve az olyan szempontokat, mint a csonka, hiányos vagy helytelenül bemutatott információk, vagy azok használatának bármilyen következményéért.

Ön elfogadja a következőket: a weboldal üzemeltetői, rendszergazdái és / vagy tulajdonosai semmilyen módon nem felelősek a kapcsolataikért vagy következményeikért, amelyek - de nem kizárólagosan - beszerzésekből, versenyeken való részvételből, promóciókból, promóciókból vagy bármilyen más típusú eredményekből származnak kapcsolat / tranzakció / együttműködés / stb. amelyek bekövetkezhetnek köztetek és azok között, akik közvetve vagy közvetlenül közvetítik magukat rajtunk keresztül.

Az üzemeltetők, az adminisztrátorok és / vagy tulajdonosai sem anyagi, sem egyéb formában, közvetlenül vagy közvetve nem tehetők felelőssé a fentiekért.

Szerzői jog

A weboldal teljes tartalma - képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, webgrafika, szkriptek, programok, logók, adatbázisok - az SC Albacombiz SRL és beszállítóinak tulajdonát képezi, és szerzői jogi törvény védi. Az SC Albacombiz SRL vállalat hozzájárulása nélkül a fent felsorolt ​​elemek bármelyikét a hatályos törvények szerint büntetik. Ön, mint felhasználó, teljes mértékben egyetért a fentiekkel.

Promóciók és versenyek

Mi határozuk meg az általunk szervezett promóciók és versenyek szabályzatát. Ezeket a szabályokat a potenciális résztvevők csak a weboldalon keresztül ismerik meg. Csak azok a megrendelések részesülnek promóciókban, amelyek pontosan megfelelnek a weboldalon megjelenő szabályoknak. Ezenkívül a promóciók csak azokra a megrendelésekre vonatkoznak, amelyeket a vállalat az akció érvényességének időszakában regisztrált, és csak a rendelkezésre álló készleten belül. Nem garantáljuk a raktáron lévő termékek elérhetőségét promóció céljából, és előzetes értesítés nélkül bármikor megszakíthatjuk vagy törölhetjük.

Korlátolt felelősség

A közzétett cikkekben említett vállalatok, termékek vagy szolgáltatások az adott vállalatok bejegyzett védjegyei. A bejegyzett védjegyek kizárólag elemzés céljából használhatók, és nem jelentenek reklámot az adott vállalat számára. Nem vállalunk felelősséget olyan személyek vagy cégek iránt, akik nem megfelelő információkra vagy véleményekre támaszkodnak, vagy azokra támaszkodnak, amelyek ezen az oldalon találhatók. Nem vállalunk felelősséget az esetleges károkért (közvetlen, közvetett, véletlen vagy nem), amelyek a webhelyen bemutatott információk használatából vagy képtelenségéből származnak, a tartalom hibáiból vagy kihagyásaiból, amelyek bármilyen veszteséghez vezethetnek. Az információkat csak személyes használatra nyomtathatja ki. Az információk nem reprodukálhatók, terjeszthetők vagy továbbíthatók más személyeknek, és semmilyen módon nem építhetők be más dokumentumba vagy anyagba szerzőik előzetes írásbeli engedélye nélkül. Viták és konfliktusok. Az illetéktelen hozzáférés minden kísérletéről és minden csalási kísérletről be kell jelenteni az illetékes hatóságokat. A vállalat és az ügyfelek közötti esetleges konfliktusokat a két fél megállapodása alapján próbálják békés úton megoldani. Ha ez nem lehetséges, akkor ezen a területen a törvényi rendelkezéseket kell alkalmazni, és a konfliktusok megoldása a bíróságok hatáskörébe tartozik.

 

Kifejezetten fogadja el és értse meg, hogy: SEMMILYEN MÓDON NEM GARANTÁLUNK KÖZVETLENEN VAGY KÖZVETVE HOGY: A SZOLGÁLTATÁS A ÖN KÖVETELMÉNYEK SZERINTI LESZ; A SZOLGÁLTATÁS MEGSZAKÍTATLAN, BIZTONSÁGOS ÉS HIBÁK MENTES LESZ; A SZOLGÁLTATÁS ÁLTAL INGYENESEN vagy DÍJTALAN ELÉRHETŐ INFORMÁCIÓK, ADATOK, KÉPEK, TERMÉKEK MINŐSÉGE ELISMERI KÖVETELMÉNYEIT ÉS VÁRAKOZÁSAIT; A SZOLGÁLTATÁST A TULAJDONOSOK VAGY IGAZGATÓK BÁRMIKOR, FELTÉTELES BEJELENTÉS NÉLKÜL, ÉS ÖNTŐL BÁRMILYEN KÖVETELMÉNY NÉLKÜL MEGSZAKÍTHATJÁK; A SZOLGÁLTATÁSON KERESZTÜL SEMMILYEN GARANCIA VAGY BIZTOSÍTÁS NEM KÍNÁLAT, EGYÉB, AMELYEK EZEKBEN A FELTÉTELEKBEN MEG VANNAK HATAROZVA; ÖN KÖZNETLENÜL FELELŐS AZ ADATOK, KÉPEK, INFORMÁCIÓK, HANG- VAGY VIDEOFELVÉTELEK BÁRMILYEN TARTALMÁÉRT, AMELYEKETE ÖN NYLVÁNOSSÁGRA HOZ VAGY TOVÁBBIT AZ ONLINE MEGRENDELÉSEK  FELTÉTELEI ALAPJÁN, AZ ITT MEGHATÁROZOTT FELTÉTELEK SZERINT; VÉSZHELYZETBEN  A TÖRVÉNYEK ELŐTT NEM VAGYUNK FELELŐSEK; NEM VAGYUNK FELELŐSEK SEMMILYEN MÓDON, KÖZVETLEN VAGY KÖZVETET, BÁRMILYEN KÁR VAGY PROBLÉMA A SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁNAK EREDMÉNYEKÉNT.

Föl