Szűrés alap

Price
720 Ft 1761 Ft
Szín
more... less
Hajtermék típusa
more... less
Mennyiség
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Foszforeszkáló / Neon hajfesték

Foszforeszkáló vagy neon hajfesték felvitele.

Merjen élénk és sokoldalú megjelenésű lenni! Most hajápolási termékei vannak, amelyek segítenek a díva frizurák elkészítésében, és mindenki figyelmét felkeltik. Színes haj festék nélkül, különböző színekben, például vörös, zöld, kék, lila, de szivárványos szálakban is a legforróbb trend. A nem toxikus haj színezésének legjobb módszereit kínáljuk Önnek anélkül, hogy befolyásolnánk a természetes színét.

Ha más megjelenésen gondolkodik, anélkül, hogy aggódna, hogy károsítja a haját, akkor a tökéletes termékeket kínáljuk Önnek.

A foszforeszkáló hajfestéket félig állandó festékként tervezték, amelynek színe legfeljebb 10 mosásig tart. Nem mérgező, nem tartalmaz ammóniát vagy peroxidot, és biztonságosan használható, amikor csak meg akarja változtatni a hajszínét.

A neonkréta és az UV fluoreszkáló hajzselé bármilyen típusú hajra alkalmas, ártalmatlan, eltávolításuk gyors samponnal történő mosással történik.

A Kréta tartalmaz egy szivacsot is a gyors alkalmazáshoz, amely néhány pillanat alatt fantasztikus megjelenést nyújt.

Ezek a festékek tökéletes választás arra, hogy bármilyen eseményen ragyogjanak. Különböző témájú partikhoz ajánlott, például Halloweenhez, vagy olyan pillanatokhoz, amikor azonnali változást szeretne.

Kínálatunkban olyan termékeket talál, mint: UV neon fluoreszkáló hajzselé, UV reaktív neon kréta, neon fluoreszkáló haj spray, neon hajfesték, foszforeszkáló hajzselé stb. Mindez nagyon nagy színpalettában érhető el, így pontosan kiválaszthatja a kívánt színt. Gyors és rendkívül egyszerű alkalmazással most a hajának kedvenc színét adhatja! A hajad fantasztikusan fényes hatást fog elérni, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Lépjen be online áruházunkba, hogy élvezhesse a legjobb árakat, és garantálta a gyors szállítást!

Föl