Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
526 Ft 9337 Ft
Manufacturers
Filter

Világító party kozmetikumok

Foszforeszkáló kozmetikumok testre, bőrre, hajra és körmökre

Meghívták egy Glow partira, és kifogytak az ötletei? Nem számít, milyen ruhája van, amíg a sminkje összhangban van a buli témájával.

Online áruházunk különféle ragyogó kozmetikumokat, foszforeszkáló kozmetikumokat, körömlakkokat, különféle neon színű haj-, bőr- és testfestékeket, valamint ragyogó sminkhez különféle fluoreszkáló festékkészleteket kínál.

Foszforeszkáló smink a bulihoz

Válasszon foszforeszkáló sminket a kültéri világító partikhoz.

Szó szerint ragyogni fog a sötétben test- és bőrfestékeinkkel. Hagyja repülni a fantáziáját egyedi és színes festmények létrehozásával, amelyek kiveszik az anonimitásból.

Ideális kozmetikumok Halloweenre

Az arc- és testfestékek és ceruzák segítenek egy horror smink elkészítésében, hogy megijesszék a halloweeni party összes résztvevőjét. A Halloween éjszaka sokkal ijesztőbb lesz, amikor a sötétben kigyullad a horror sminkje.

A gyerekek örülni fognak

A kicsik örömmel viselnek majd egy ragyogó hatású sminket, lenyűgözve a sötétben megjelenő vizuális hatásától. Szórakoztató játék lesz a gyermekek számára, hogy kedvenc rajzfilmfigurájává váljanak. Világító kozmetikumainkat magabiztosan használhatja, mivel bőrgyógyászatilag teszteltek. Rendelje meg most a kívánt kozmetikumokat egy sminkhez, amely mindenki szemét Önre fordítja!

A neon- és foszforeszkáló kozmetikumok a hagyományos kozmetikai termékcsaládtól a felhasznált összetevők és sajátos tulajdonságaik alapján különböznek. Különleges alkalmakra, például partikra, rendezvényekre, koncertekre vagy fotózásokra használják, a ruházat kiegészítéseként. A neon és foszforeszkáló kozmetikumok nyugodtan használhatók, mivel dermatológiailag teszteltek.

Ezekben a kozmetikumokban az a különleges, hogy a neon smink csak UV-lámpa használatával világít a sötétben, míg a foszforeszkáló kozmetikumokat előzetesen fénynek kell kitenni, hogy a sötétség beálltával világítsanak.

Föl