Szűrés alap
Price
338 Ft 132514 Ft
Téma
more... less
Gyermek party kiegészítő típus
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Kiegészítők és Tartozékok Gyermekpartikhoz

Milyen kiegészítőkre van szükséged a sikeres bulihoz?

A gyermekparti szervezése mindig olyan kihívás, amelynek célja a szórakozás legegyedibb formában való megtestesítése. A kicsik energiája és öröme mellett mostantól megbízható segítséget élvezhet a buli megtervezésében, mert színes készlet vagy kiegészítők sorozatát kínáljuk Önnek, amelyek a legkisebbek ötletességét viszik a csúcsra.

A következő party kiegészítőket áruljuk: lufik, születésnapi gyertyák, csillogó gyertyák, szívószálak, sisakok, koszorúk, maszkok, konfetti, pinata, vuvuzelák, sípok, keresztelési bizonyítványok és füzérek.

A párti nem párti, ha nem hasonlít rá! Ezért mutatjuk be itt a legeredetibb pártdíszeket, hogy a születésnapok, az 1 éves évforduló vagy a tematikus partik sikeresek lehessenek.

Mindig online elérhető, alacsony áron, az egész gyermek-parti kiegészítők és felszerelések garantálják a kicsik szórakozását!

Fedezze fel színes szettjeink választékát, hogy felejthetetlen gyerekzsúrt szervezhessen. A party szettek színesek, vidámak és vidám üzenetekkel vannak feliratozva. Tartalmazzák a sikeres partihoz szükséges elemet: kalapok, fúvókák, maszkok, koronák, szipkák, poharak és tortatányérok.

Online áruházunkban tematikus party szettek széles választékát találja a gyermekek számára. A Rademi.hu oldalon minden szükséges terméket megtalálsz, akár jelmezeket keresel tematikus bulikhoz, akár egy komplett készletre van szükséged, amely kalapokból, fúvókákból, maszkokból, poharakból, tányérokból stb. áll. 

Válassza ki kedvencét, a számos ruhadarab és kiegészítő közül, amelyek segítségével a kisgyermek életre keltheti kedvenc karakterét: Minnie és Mickey egér, bohóc, rendőr, tűzoltó, kalóz, cowboy, pilóta, vámpír stb.

Föl