Szűrés alap
Price
1355 Ft 2025 Ft
Test terméktípus
more... less
Mennyiség
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Arc és Test Foszforeszkáló Festék

Hogyan használhat foszforeszkáló festéket arcra vagy testre?

A lenyűgöző smink segíthet abban, hogy elismerést szerezzen ismerőseitől és barátaitól, de az arcára vagy testére festett foszforeszkáló festék mindenképpen segít abban, hogy egész este a figyelem középpontjába kerüljön. Ha klubban vagy éjszakai bárban szervezett partin vesz részt, foszforeszkáló színekkel festessen egyedi mintákat az arcára vagy a testére, és garantáljuk, hogy egész este ragyogni fog mindenki meglepetésére.

Kínálatunk tartalmaz Halloween foszforeszkáló sminkkészleteket, foszforeszkáló körömlakkot, rúzsot, testápoló krémet és foszforeszkáló sminket, hamis vérhatású sminkceruzát, arcfestéket és testfestéket.

Időt takaríthat meg, ha ellátogat online áruházunkba, olyan ajánlatokat talál, amelyek fenntartják a minőségi színvonalat, valamint olcsók és azonnal elérhetőek.

Az online rendelés sokkal egyszerűbb, és Ön a legjobb árat élvezi,az arc és a test foszforeszkáló festékéhez.

Tűnj ki minden medencés partin, tematikus partin, Halloween-partin, fesztiválon vagy fotózáson a neon és sötétben világító kozmetikumokkal készült extravagáns sminkkel.

Fedezze fel a Rademi kozmetikai és sminktermék-kínálatát, és érjen el ragyogó sminket a neon UV ceruzával, amelyet kifejezetten a látványos arc- és testsminkhez terveztek. A ceruza színe az UV-fény hatására reaktívvá válik, ami megkülönbözteti a hagyományos sminkceruzáktól. 

A reaktív UV neonfestékek változatos választékát kifejezetten a különleges fesztivál megjelenés megteremtésére tervezték. Az arcra és a testre is felvihető, UV-fényben intenzíven fluoreszkálóvá válik. Ez egy vízbázisú festék, amelyet arc- és testfestéshez használhatsz, és biztosan kitűnsz majd.

Föl