Live chat
Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
85 Ft 9920 Ft
Manufacturers
Filter

Szublimációs Nyomtatók és Kiegészítők

A szublimációs festéknyomtató rendkívül hasznos grafikai elemek különféle promóciós tárgyakon történő átviteléhez, szöveg- és képnyomtatáshoz egyaránt ajánlott.

A szublimáció egy bögrék, pólók, ajándékok és promóciós termékek személyre szabását célzó nyomtatási technika. A szublimáció elve egyszerű: a kívánt kivitelben nyomtatott hőtranszferpapírt a testreszabandó tárgy fölé helyezzük, majd a tárgyat hőprésbe helyezzük. A berendezés által termelt hő hatására a tinta gázzá válik, és a nyomás elősegíti a kép átvitelét a tárgyon.

Ipari szinten egy ideje a szublimációt alkalmazták, főleg egész textil tételek díszítésére, amelyeket aztán ruházat, abrosz, függöny és ágynemű gyártására lehet felhasználni. Az összetett és sokszínű minták könnyű és gyors nyomtatásának szublimációs képessége ezt a módszert helyezte az első helyre és a tetejére a bizonyos mintájú kis kötegek nyomtatásának preferenciáiban.

A szublimációs nyomtatásnak van egy speciális kategóriája, amely webáruház-koncepciónknak szól, ahol folyamatosan változtatjuk azokat az ajánlatokat, amelyek segítenek a saját promóciós cikkek létrehozásában a lehető legalacsonyabb áron. Nagy nyomtatási mennyiség esetén a multifunkcionális szublimációs tintával kompatibilis újratölthető patronok széles választékát kínáljuk. A szublimációs nyomtatás minősége kivételes, a szublimált képeket a fényképészeti képekhez közeli felbontásban tartja.

Online áruházunkban a szublimációs termékek teljes skáláját találja, kivételes minőségben. Rendeljen most, hogy élvezhesse a legalacsonyabb árakat.

Föl