Live chat

Nyomtatók és Multifunkciós készülékek

Nyomtatóink és multifunkciós készülékeink előre telepített újratölthető patronokkal vagy tintával töltött CISS rendszerekkel vannak ellátva, amelyek kézhezvételük pillanatától kezdve használatra készek. Akár nyomtatót szeretne otthonába, akár professzionálisat irodájába, a Rademi.hu nyomtatók és multifunkciós készülékek széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten mindenki igényeihez terveztek. Minden nyomtatóra vagy multifunkciós készülékre a gyártótól függően 1-3 év garancia vonatkozik.

Hogyan választhatok nyomtatót?

A legmegfelelőbb nyomtató megtalálásához a munkaterhelés elemzéséből kell kiindulni, és hallgatólagosan a szükséges nyomtatási mennyiség meghatározását egy időszak alatt, általában egy hónap alatt. További kritériumok, amelyek egy adott típusú nyomtató megvásárlása mellett döntenek, elsősorban a színes vagy fekete-fehér dokumentumok vagy képek nyomtatásának szükségessége, ha nagy nyomtatási sebességre van szükség, valamint az alkalmazott nyomtatás mérete, alakja és típusa. gyakran (például papír, karton, matrica, CD / DVD, boríték stb.). Fontos a duplex nyomtatás lehetősége, valamint a nyomtató felbontása.

Mit jelent a tintasugaras nyomtató?

A tintasugaras nyomtató a nyomtatási folyamat során azt a tintát használja fel, amelyet mikroszkopikus fúvókákban oszlat el a függőlegesen elrendezett fúvókákon keresztül, amelyek balról jobbra keresztezik a nyomtatási közeget, azaz a papírt. A tintasugaras nyomtató tehát tintapatronokat használ, amelyek némelyikét úgy tervezték, hogy önállóan visszaállítható chipekkel legyen: Hőnyomtatók, Hordozható nyomtatók, Nyomtatók és Multifunkciós készülékek CISS rendszerrel, Szublimációs Nyomtatók és Kiegészítők. 

 Esősorban fotónyomtatásnak szentelve a tintasugaras nyomtató olcsó fogyóeszközöket használ, amelyek ára alacsonyabb, mint a lézernyomtatóké.

Föl