Nyomtatók és Multifunkciós készülékek CISS rendszerrel

A CISS rendszerű nyomtató a leggazdaságosabb megoldás nagy mennyiségű nyomtatáshoz. CISS rendszerű nyomtató esetén nincs szükség minden egyes ürítés után a patronok újratöltésére, a külső tartályok elég nagy mennyiségűek, több mint 10 000 felsorolt ​​oldal számára, így rendkívül olcsó nyomtatásra nyílik lehetősége. Minden CISS nyomtatót inicializálnak és tesztelnek, mielőtt a felhasználó megkapná őket. A CISS rendszer egyetlen feltöltése egyenértékű lehet több mint 20 eredeti patron kapacitásával.

Mi a CISS rendszer a nyomtatóktól?

A CISS rendszert (folyamatos tintaellátó rendszer) tintasugaras nyomtatókhoz használják, és jelenleg ez a legolcsóbb nyomtatási lehetőség, amely nem veszélyezteti a nyomtatási minőséget.

Az állandó patront tintával táplálják a külső tintatartályokhoz csatlakoztatott tömlőrendszeren keresztül.

A CISS rendszer részét képező külső tintatartályok a nyomtató mellett találhatók. Mindegyik egy bizonyos színű tintával van feltöltve. A tömlők a külső tartályokból a tintát a nyomtatóban lévő tintapatronba szállítják. Különleges típusú állandó kazettával látja el a tintát a külső tartályokhoz csatlakoztatott tömlőrendszeren keresztül.

A CISS nyomtatók és multifunkciós eszközök előnyei

A CISS folyamatos tápellátó rendszer jelentős, akár 95% -os megtakarítást eredményezhet a fogyóeszközökön. Pontosabban, a CISS nevű folyamatos adagolási rendszer csökkenti a nyomtatási költségeket a tinta vásárlásának költségeihez képest. A CISS rendszer egyetlen betöltésével akár 12000 oldalt is kinyomtathat (5% -os lefedettség mellett).

Minden CISS rendszermodellhez tartozik a nyomtató összes rögzítési tartozéka.

A CISS rendszerek nem eldobhatóak, ürítés után nagyon könnyen betölthetők.

Lépjen be az oldalra és rendeljen nyomtatókat és multifunkciós készülékeket a CISS rendszerrel a legjobb áron az interneten.

Föl