Szűrés alap
Price
520 Ft 7276 Ft
Súly
more... less
Foszforeszkáló Terméktípus
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Foszforeszkáló Homok és Dekoratív kavics

Az egyedi dekoráció élvezetesebbé teheti a szabadban töltött időt! Válasszon most egy különleges dekoratív formát a kert tervezéséhez, a fürdőszoba kialakításához és az udvar kialakításához foszforeszkáló dekoratív kövek felhasználásával. A barátokkal töltött hosszú nyári esték most különleges hangulatot árasztanak, ha úgy dönt, hogy a lumineszcens dekoratív kavicsokkal teli teraszon tölti őket, amelyek különleges fényhatást keltenek.
A legmerészebb dekorációs ötleteket kelti életre, és kavicsal és foszforeszkáló dekoratív homokkal ötvözi a kreativitással teli különleges ragyogást, amely sötétedés után azonnal működésbe lép. Legyen környezetbarát és divatos a terasz és a kert foszforeszkáló díszítőelemekkel történő elrendezésével! Élvezze a diszkrét fényt és a különleges hatást egész éjjel, elbűvölő dekorációt kapva, energiafogyasztás nélkül megvilágítva!
Válasszon külső dekorációs elemeket a legváltozatosabb online áruházból, ahol nagy mennyiségű foszforeszkáló terméket kínál kedvező áron.

Föl