Karkötők, pálcikák és világító kiegészítők

A világító botokkal sikerül lenyűgöznie az összes barátját, és megteremtheti a leglátványosabb környezetet a partijához! A lenyűgöző hatások érdekében javasoljuk, hogy használjon annyi fénypálcát, fluoreszkáló fényt és világító szívószálat. Képzelje csak el, milyen izgatott lesz minden vendég, ha fényes ékszereket kínál fluoreszkáló pálcikákból és élénk színű szívószálakból! Garantáltan megszervezi a legsikeresebb és legragyogóbb partikat! Ezek a világító botok a legeredetibb kiegészítők az élénk és színes partikhoz, és lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy online ajánlatokat és nagyon jó árakat rendeljen és élvezhesse bárhonnan is! Foszforeszkáló pálcikák mellett, amelyekből fluoreszkáló karkötőket és hajpántokat készíthet, weboldalunkon fényes fülbevalókat is találhat partikhoz vagy élénk színű golyókat. Díszítse az összes poharat tarka, világító szívószálakkal, és nemcsak italozókat, hanem egyedi élményeket is kap! A színes világító pálcák 8-12 óráig világítanak. Nincsenek elemeik, izzók, lángok, szikrák, hő vagy füst csak fény.
Biztonságban vannak, és nincs szükségük külső áramforrásra. Rendeljen most online a legsikeresebb, színes fényhatású bulikhoz!

A világító pálcikák működési elve egyszerű, az alapkémia egy oxalát-észter és hidrogén-peroxid reakciója. 

Műanyag csövekből készülnek, amelyekben oxalát-észter úszik, és egy hidrogén-peroxidot tartalmazó üvegpalack van bennük. Amikor a fénypálca meghajlik, a benne lévő palack eltörik, és lehetővé teszi a két folyadék kölcsönhatását. Ezt a kémiai reakciót kemolumineszcenciának nevezik , és ez biztosítja a rúd világítását.

A habpálca nagyszerű kiegészítő a partikhoz és a vállalati rendezvényekhez. Ezek a LED-pálcák változatosak, segítenek abban, hogy minden partin wow fényhatást érj el, és bármikor újra felhasználhatók, amikor csak szükséged van rájuk, mivel elemmel működnek.

Föl