Szűrés alap
Price
1107 Ft 15206 Ft
Szíj színe
more... less
Vízálló
more... less
Tok anyaga
more... less
Szíj/karperec anyag
more... less
Tok alakja
more... less
Kijelző
more... less
Stílus
more... less
Működési mechanizmus
more... less
Ajánlott
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Digitális és Elektronikus Karórák- Férfi és Nő

Az óra kiválasztása

Az óra sokat elmond a viselőjéről, és sikeres első benyomás lehet.
Akár férfi órákról, akár női órákról beszélünk, az üzletek kínálati köre nagyon változatos, és egy online áruházban megtalálhatja a legolcsóbb órákat, és megvan az az előnye, hogy bármikor és bárhonnan megtekintheti és megrendelheti őket.
A karóra mindig ajándék lesz, amelyet mind a nők, mind a férfiak nagyra értékelnek, weboldalunkon pedig kijelzőkkel és speciális funkciókkal ellátott karórákat talál, amelyek fém vagy bőr hevederekkel rendelkeznek, alkalmasak az elegáns, hétköznapi klasszikus stílushoz vagy sportoláshoz.

Digitális és elektronikus órák

Egy egyszerű digitális óra nagyszerűen néz ki, a precizitás és a kiterjedt funkciók jellemzik.

Az elektronikus kijelzős órák összetett mechanizmusuk miatt kiváló választás.

A digitális kijelzővel ellátott óra számokkal vagy számjegyekkel jelzi az időt, és egyéb információk jelenhetnek meg, például dátum, riasztás, egyéb időzónák és kronográf.

Kvarc órák

A kvarcórák működési elve meglehetősen egyszerű, elemmel használják őket egy nagyon precíz kvarckristály táplálásához. Ezeknek az óráknak nagy előnye a pontosság, a digitális kvarc mechanizmussal ellátott óra évente körülbelül egy perc alatt marad el, összehasonlítva egy mechanikus mechanizmusú órával, amely akár egy órával is lemaradhat.

A kvarcóra jó választás azok számára, akik pontosságra vágynak.

Mechanikus órák

A mechanikus órát csak a fő mechanizmus működteti.

A mechanikus óra részei együttesen segítik az órát az idő kijelzésében, mivel több száz alkatrészből áll össze.

A mechanikus óráknak kétféle mechanizmusa lehet: kézi visszatérésű vagy automatikus visszatérésű mechanizmus.

A kézi visszatérésel rendelkező mechanikus óráknál a rugót a viselő az óra koronájának forgatásával feszíti, az automatikus visszatérésűeknél pedig a rugót a viselő karjának a szokásos tevékenységei során történő mozgása miatt aktivál.

Akár férfi, akár unisex órát választ, részesülni fog a legjobb árakból.

A Rademi.hu ajánlat férfi órákhoz, nagy tárcsákkal, férfi és klasszikus órákhoz, minden korosztály számára, stílustól függetlenül. A nők számára pedig retró stílusú, bőrből vagy fémből készült karkötő típusú női órákat kínálunk kedvező áron.

Az analóg óra az időt a számlapon az órát és a percet jelző mutatókkal mutatja, és esetleg a másodperceket is jelezheti, amelyeket a számlapon arab vagy római számokkal jelölnek.

Ez az óratípus klasszikus, elegáns, és jól illik az elegáns öltözékhez és a bizonyos öltözködési szabályokat megkövetelő hivatalos eseményekhez. Az analóg órák a következő öltözködési stílusokhoz illenek: business casual, smart casual, business vagy black tie. 

A digitális óra LCD- vagy LED-kijelzővel van ellátva, amely numerikus formátumban jelzi az időt. Az ilyen típusú órák illeszkednek az utcai és alkalmi ruházati stílusokhoz. 

Az analóg és digitális stílust ötvöző óra kiválasztása a legjobb megoldás, mivel általában többfunkciós, mindennapi viseletre alkalmas, vagy egy irodai öltözékbe.

Számos értelmezés és babona létezik a pillanatok jelentésével kapcsolatban, amikor az órára nézel, hogy pontosan mikor van a fix idő, de minden legenda azt állítja, hogy az óra által jelzett fix időnek köze van ahhoz a személyhez, akit szeret. 

A numerológia szakértői az idők során felfedezték a számok jelentős hatását, és tanulmányozták az egyes órák különböző jelentéseit, hogy jobban megértsék a rögzített órák jelentését, függetlenül attól, hogy véletlen egybeesésről van-e szó.

Föl