Szűrés alap
Price
280 Ft 15901 Ft
Divat kiegészítő típus
more... less
Szín
more... less
Világítás
more... less
Készlet
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Divat kiegészítők

A csatos öv LED kijelzővel egy szuper menő divatos kiegészítő, amely bármelyik partiöltözetből feldobja a megjelenést. A LED-pánt segítségével olyan karaktereket jeleníthet meg, mint például a személyre szabott szöveg, beleértve a számokat vagy akár a hangulatjeleket is. 

A megvilágítandó szöveg többféle színben, például piros, zöld vagy kék színben is megjelenhet. 

Válasszon eredeti ajándékot barátainak egy merész öv megvásárlásával, egy olyan ruhadarabot, amely bármilyen hétköznapi öltözéket kiemel.

A fluoreszkáló kiegészítők egyedülállóak, kifejezett színekkel rendelkeznek, de amint UV-fénynek vannak kitéve, fényesen világítanak, olyan darabok, amelyek sikeresen kiemelkednek, és sikeresen kiegészítik a ruhát a partikhoz, karneválhoz vagy fotózáshoz.

A divatos kiegészítők fluoreszkáló hatását hosszú ideig élvezheti, az idő múlásával nem halványul, a tárgyak UV-fénynek kitéve életre kelnek.

Lépj ki a névtelenségből a megfelelő ékszerekkel! Dobja el az unalmas ékszereket, és válasszon egy LED-es medált, egy olyan kiegészítőt, amely könnyedén különleges megjelenést kölcsönöz Önnek. 

A Glowmania különböző foszforeszkáló nyakláncokat és LED-es medálokat kínál, amelyekkel kiegészítheti mindennapi öltözékét, vagy ajándékba adhatja szeretteinek.

Ha eredeti ajándékot keres, válasszon a foszforeszkáló medállal ellátott nyakláncok kínálatából, és lepje meg szeretteit egy különleges ékszerrel.

A foszforeszkáló medál nyaklánccal kitűnsz az egyszerűségének köszönhetően, és ragyogni fogsz az éjszakában. Ahhoz, hogy élvezze a ragyogó hatást, körülbelül 10-15 percig természetes vagy mesterséges fényforrásnak kell kitenni, majd egész éjjel élvezheti a medál ragyogását.

Föl