Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
134 Ft 18312 Ft
Manufacturers
Filter

Világító divat

Legyen a partizók vezetője a legmenőbb világító partik szervezésében, amelyek az összes vendég emlékezetében megmarad. A színes partik akkor lesznek sikeresek, ha az Ön és vendégei öltözéke ragyogó ruhákból, Led szemüveg, LED-es ruhákból, foszforeszkáló ruhákból és ragyogó kiegészítőkből áll, mint például fényes szemüveg, világító karkötő vagy egyéb kiegészítők.
világító divat külsővel az este vonzereje lesz, és minden tekintet Önre szegeződik. A sikeres buli kulcsszavai a ragyogó ruhák, a fényes kiegészítők, a szín, a ragyogás és a szórakozás.
Internetes áruházunk különféle divatos ragyogó ruhákat és fényes kiegészítőket kínál fényes partikhoz és tematikus rendezvényekhez, nagyszerű áron!
Használja ki ezeket az online ajánlatokat, hogy kedvenc termékeit gyorsan és egyszerűen megrendelje a legforróbb buli megszervezéséhez!

Ha buliba vagy karneválra mész, válassz olyan ruhákat, amelyek illenek a személyiségedhez, a buli témájához, és kiemelnek téged. Számos választékunkból vásárolhat egy teljes jelmezt vagy kedvenc kiegészítőit, hogy mindenki tekintetét magára vonzza.

A megfelelő öltözékekkel életre keltheti kedvenc karaktereit, és bármelyik halloweeni parti öltözékét kiemelkedővé teheti.

Válasszon ki egy teljes ruházatot, lehet rendőr, tűzoltó, katona, bohóc, piros lovas csuklyás, Minnie egér, Mikulás vagy sok más.

A foszforeszkáló fehérnemű egy különleges alsónemű, egyben kecses és provokatív. Kiváló ajándékötlet lehet egy különleges alkalomra, például Bálint-napra vagy nászútra.

Ami megkülönbözteti más típusú fehérneműktől, az az, hogy sötétben foszforeszkálóvá válik, ez a különleges hatás akkor érhető el, ha a fehérneműt természetes vagy mesterséges fényforrásnak tesszük ki körülbelül 10-15 percre.

Föl