Szűrés alap
Price
1690 Ft 17337 Ft
Szín
more... less
Működési mechanizmus
more... less
Egyéb funkciók
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

LED-es digitális irodai és faliórák

Függetlenül attól, hogy az idő nagyon gyorsan repül vagy folyik, válassza az elektronikus asztali / faliórákat, hogy színesebbé tegye. Rendkívül könnyen elhelyezhetők bármilyen dekorációban, ezek a színes órák különleges és személyes kapcsolatot nyújtanak minden térben.

Az embereket az idő egyre gyorsabbá és sürgetőbbé teszi, emiatt mindig időben kell lenniük, hogy pontosak legyenek.

A digitális asztali óra kiválasztása

A digitális asztali órának számos nagyon hasznos funkciója lehet. Az egyik legfontosabb funkció a riasztás, de felsorolhatunk további rendkívül hasznos funkciókat is: az idő megtervezése, a rádió, a dátum és a hét napjának megjelenítése, a szoba hőmérséklete, a páratartalom és az éjszakai képernyővilágítás.

Hogyan válasszuk ki a digitális faliórát

A digitális operációs rendszerű elektronikus órák a faliórák legmodernebb változatai.

A falióra kiválasztásakor nagyon fontos kritérium a számok mérete, ezért ügyeljen arra, hogy a számok elég nagyok legyenek ahhoz, hogy jelentős távolságból könnyen megfigyelhetők legyenek.

Válasszon tehát egy nagy kijelzővel rendelkező és elég fényes digitális órát, hogy könnyen lássa, függetlenül a megvilágítástól.

Az éjszakai látható óra nagyon hasznos, mert anélkül láthatja majd az órát, hogy fel kellene kelnie az ágyból.

Miért érdemes ébresztőórát venni

Válasszon előre szövetségest, ha elegáns íróasztalt, szobát vagy asztali órát ad kifinomult jegyzettel, hogy lenyűgözze üzleti partnereit és barátait!

Rendeljen most egy LED-es és vetített órát, és van egy díszítő eleme, amely lenyűgöz, és amely finoman segít abban, hogy rendezett maradjon, mindig az időn belül.

Most lépjen be a legváltozatosabb online áruházba, és bármikor élvezheti a különleges ajánlatokat a digitális ébresztőórák, éjjeli órák, íróasztalok és fali órák legegyedibb modelljeihez! Szerezd meg a legalacsonyabb árakat az órákon, sok időpazarlás nélkül, mert mindig a legolcsóbb áron kínáljuk a LED vagy foszforeszkáló órák legavantgárdabb modelljeit!

Föl