Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
55 Ft 947832 Ft
Manufacturers
Filter

Otthon és kert

Webáruházunk széles választékában találhat otthoni és kerti termékeket, amelyeket kifejezetten azért terveztünk, hogy Ön és családja számára pihentető és kellemes teret biztosítsunk. Kínálatunk a következő termékeket tartalmazza: LED-es órák, karácsonyi dekorációk, fényes belső dekorációk, bútorok és kiegészítők, kártevőcsapdák, kütyük és interaktív játékok, 3D-s szemüvegek, világító földgömbök.

Annak érdekében, hogy a barátokkal és a családdal töltött szabadidő felejthetetlen és vidám pillanatokkal telített legyen , olyan termékeket kínálunk Önnek, amelyeket könnyen magával vihet az utazásokra: felfújható matracok, függőágyak, beltéri és kültéri hinták, kerti grillek, úszómedencék és kiegészítők, valamint kerti bútorok. 

A tereprendezéshez és a kültéri terek karbantartásához megfelelő termékekre és eszközökre van szüksége, az udvar és a kert számára rendelkezésre álló termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a munkát, és elérjék a kívánt eredményt. Otthonra rendkívül hasznosak a helyszínen elérhető napellenzők és sátrak, szabadtéri rendezvényekre pedig különböző méretű és anyagú sátrak és pavilonok választhatók, robusztus fémszerkezetekkel.

A kertészkedés kedvelőinek melegházak és üvegházak gazdag választékát kínáljuk, az egészséges növények megfelelő környezetének megteremtésére, a kempingezéshez és egyéb szervezett kirándulásokhoz pedig a legapróbb részletekig  megfelelő termékeket találhat üzletünkben. 

A foszforeszkáló termékek között talál foszforeszkáló fóliát és szalagot, valamint foszforeszkáló dekoratív köveket utak, virágcserepek vagy ablakpárkányok fényes díszítésére. 

Webáruházunkban digitális hőmérőket találhat az egész család számára, sportoláshoz és fitnesztevékenységekhez szükséges termékeket, az irodában töltött idő és a diszkomfortérzet csökkentése érdekében pedig ergonomikus termékek széles választékát kínáljuk.

Ha a lakberendezés folyamatában van, és eredeti tárgyakat és dekorációkat keres, örömmel fog felfedezni a fürdőszobai és konyhai termékeket, öltözőasztalokat és bútorokat különböző stílusokban, olyan tárgyakat, amelyek segítenek az otthon megszervezésében és rendezésében, hogy a kívánt teret a lehető leghatékonyabban maximalizálja, a kicsik számára pedig a biztonságos körülmények érdekében a rendelkezésre álló gyermekbiztonsági rendszerek közül választhatja ki a kívánt kiegészítőt.

Föl