Live chat

Világító LED dekoratív panelek

Világos LED dekoratív panelek otthona számára

Kiemelkedjen ezekkel a LED-panelekkel, az éjszakai típusokhoz szükséges promócióval, amelyek felhívják a figyelmet és örömet okoznak mindenkinek, aki látja őket. A panelek építéséhez használt LED technológia jobb megvilágítást tesz lehetővé alacsonyabb költségek mellett (60% -ot takaríthat meg az áramköltségeken).

A világítótábla az a kiegészítő, amely tökéletesen kiegészíti az otthon dekorációját, színfoltokat, de fényt is hoz a helyiségben.

A termékeket akasztókkal szállítják, amelyek lehetővé teszik a falra történő rögzítést álló (függőleges) és fekvő (vízszintes) helyzetben is, közvetlenül az elektromos hálózatról.

Kínálatunkban LED-világítású írótáblákat is talál, amelyek beltéren és szabadban egyaránt használhatók. Különböző méretű, újraírható, tarka LED-táblák mind reklámokhoz, mind azokra történő íráshoz, prezentációkhoz vagy egyéb eseményekhez használhatók.

Kínálatunk másik érdekes terméke a 96 darabos, könnyen alkalmazható LED-es panel, amelyet különlegesen különféle üzenetek, illetve 62 angol betű, 11 szám, 7 speciális karakter, 15 színes hangulatjel összeállítására készítettek.

Rendeljen online fényes LED dekorációs paneleket a legjobb áron!

Föl