Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
1452 Ft 58253 Ft
Manufacturers
Filter

Világító jelek és mutatók

A figyelmeztető és tájékoztató táblák fontossága

A gyenge megvilágítású területek figyelmeztető/jelzőtábláinak széles választékával fordulunk Önhöz. Foszforeszkáló jelek széles választékát kínáljuk a jelzésekhez, mint például: tűzcsap információs tábla, füst és láng tiltott tábla, áramütés veszélyére figyelmeztető táblák, tűzoltó információs tábla, öntapadós izzó nyilak, elsősegélynyújtási pont tábla stb.

foszforeszkáló jelzőket a tűzvédelmi és tűzoltó anyagok és berendezések helyének meghatározására és azonosítására is használják - a piros szín használatának alternatívájaként.

A táblák biztosítják a biztonságot és a védelmet, és jól láthatóan figyelmeztetik az embereket a veszélyre.

A foszforeszkáló jelzők nappal és sötétben is láthatóak. Természetes vagy mesterséges fényben is feltölthetők, és akár 8 órán keresztül világítanak a sötétben. Vízálló, öntapadós vinilből készülnek. A foszforeszkáló vinilfólia elnyeli a fényt, majd hosszú időn keresztül újra kibocsátja azt. A lumineszcens hatás akkor lép fel, amikor az elektronok egy felső pályáról egy alsó pályára esnek. A foszforeszkáló molekulákat bármilyen típusú fényenergia gerjeszti, és késleltetve bocsátanak ki fényt. Ez a jelenség szinte korlátlan élettartamú.

Föl