Exit LED-es lámpák

A LED-es táblák mindig a legjobb megoldást jelentik a közterek jelzésére, ahol nagy a személyzet áramlása, és segítenek hatékonyan rendezni a tereket.
Különleges jelentőségű terek, például kijáratok, WC-k vagy lépcsők jelzésére szolgálnak. Használhatók tűzkimeneti lámpaként, vészkijárati lámpákként, kimeneti lámpákként vagy kijáratjelzőként. Egyszerű és könnyen használható, a biztonsági paneleket erős LED-ek világítják meg, amelyek sötétben jól láthatóvá teszik őket. Ez a típusú jelzőfeszültség a hálózatról származik, és az áramkimaradás pillanatában a tápellátás a beépített akkumulátorokból származik, amelyek legfeljebb 2 órán át működnek, még akkor is, ha azt nem a hálózat táplálja.
A mennyezet LED-jelzőivel a vészhelyzetben követendő út jelzésére szolgálnak (bal / jobb, balra, felfelé, lefelé mutató kijáratjelző), a falra jelzők pedig a biztonsági kijárat vagy a tűzcsap helyzetének jelzésére.
A LED-jelzők többféle alkalmazással rendelkeznek, használhatók orvosi épületekben, irodaházakban, kórházakban, klinikákon vagy irodákban, valamint szállodákban vagy vendégházakban. A hatékonyság, a gazdaságosság és a jó ár jellemzik a legjobban a LED-jelzők.
Rendeljen LED-jelzőket gyorsan és egyszerűen, és tegyen hosszú távú befektetést vállalkozása számára a legjobb áron és online ajánlatokkal.

Föl