Dekoratív foszforeszkáló matricák

Foszforeszkáló matricák

A fali matricák praktikus, kényelmes és megfizethető módszerek bármely helyiség átalakítására.

A világ által ihletett dekoratív matricák eredeti modelljei gyermekmesékkel tökéletes megoldást kínálnak a gyermekszobák rendezésére.

Tegye próbára kreativitását, és a gyermek szobáját a legeredetibb módon díszítse foszforeszkáló matricákkal, amelyek néhány órán át sötétben világítanak.
Ezekkel a matricákkal szépíteni fogja kedvenc helyét a házban, színes és vidám jegyet ad házának, és pozitívan kezdi a napját.
Rendeljen most foszforeszkáló fali matricákat, mivel Önnek a napi 24 órában elérhető online áruház előnyét kínáljuk, könnyedén, idő- és pénzmegtakarítással házhoz szállítjuk megrendelését!

Díszítse gyermeke szobáját sötétben világító matricákkal, amelyek nyugtató hangulatot teremtenek az éjszaka folyamán.

A foszforeszkáló matricát fényenergiával töltik fel, 15-30 percig természetes vagy mesterséges fényforrásnak kell kitenni, hogy sötétedés után akár 8 órán át világítson. 

A termék nagy előnye, hogy újra feltölthető, így hosszú ideig élvezheti hatékonyságát.

A matricát csak jól kidolgozott, finom textúrájú felületre szabad felragasztani. Nem szabad porózus vagy lakkozott felületekre felvinni, mivel fennáll a veszélye, hogy nem szilárdul meg jól és leválik. 

A megfelelő rögzítéshez ügyeljen arra, hogy a matrica és a ragasztási felület közé ne kerüljenek és ne alakuljanak ki légbuborékok.

Föl