Szettek

Elnézést kérünk a kellemetlenségért!

Végezd el újra a keresést

Ha új designt szeretne otthonába vinni, és dekorációs tárgyakkal szeretné kiegészíteni otthonának megjelenését, válasszon a belsőépítészethez illő festményt. 

A festmények a legmegfelelőbb kiegészítők, ha otthonát szeretné díszíteni, ezek emelik ki legjobban az Ön és családja személyiségét és ízlését. 

A következő okok miatt érdemes egy sötétben világító festményt választani egy közönséges festmény helyett: természetes vagy mesterséges fény jelenlétében a sötétben világító festmény teljesen normálisnak tűnik, ugyanúgy, mint egy közönséges festmény, de amint besötétedik, világít, és megnyugtató és egyedi hatást kelt. A foszforeszkáló festményekre foszforréteget visznek fel, egy olyan anyagot, amely látható fényt sugároz, miután előzetesen természetes vagy mesterséges fényforrással feltöltötték. 

Ha a sötétben világító festményeket választja, számos előnyt élvezhet, például: nem fogyasztanak áramot, nincs szükségük elemekre a világító hatás kibocsátásához. Ezek nem járnak karbantartási költségekkel, és élettartamuk legalább 10 év. 

Hol találok olcsón foszforeszkáló festményeket?

Webáruházunkban olcsó foszforeszkáló festmények széles választékát fedezheti fel, számos modell alkalmas az otthoni dekorációhoz. 

A foszforeszkáló festményeket professzionálisan nyomtatják vászonra, nagy felbontású képekkel, amelyek a sötétben világítanak. Természetes vagy mesterséges fényben a festmény úgy néz ki, mint egy közönséges festmény, de sötétben a nyomtatott képek láthatóvá válnak, és feltűnő képeket tárnak elénk.

Látogasson el a Rademi.hu weboldalra, és tegye kosarába az igényeinek megfelelő, sötétben világító festményt, és díszítse otthonát úgy, hogy az tükrözze személyiségét és ízlését.

Föl