Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
2744 Ft 14667 Ft
Manufacturers
Filter

Foszforeszkáló vászonképek

Használjon festményeket a falak díszítésére! Ami a szobát teljesé teszi, az a dekoráció, a vászonfestmények alkalmasak arra, hogy kiegészítsék azokat a tereket, ahol időt töltesz, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról vagy irodáról, festményeink pluszként szolgálnak a szobáknak.

Függetlenül attól, hogy vonzzák-e az absztrakt festmények, a tájak vagy a virágok, a foszforeszkáló vászonképek kategóriájában eleganciát, stílust és kifinomultságot talál.

Természetes vagy mesterséges fény jelenlétében úgy néz ki, mint bármely más szokásos festmény, de sötétben a nyomtatott képek meglepő képeket tárnak fel. A nyomtatáshoz használt tinta ökológiai jellegű, és nem tartalmaz ólmot vagy foszfort, amelynek a természetes vagy mesterséges fény elnyelésével nagy az energiatartó képessége.

A kinyomtatott fényképeket bármilyen természetes vagy mesterséges fényforrásból származó energiával töltjük fel, körülbelül 10-15 perces expozíció után.

A több darabból álló festmények kellemes és nyugtató, kortárs és művészi környezet megteremtésére alkalmasak. Legyen szó természeti vagy városi tájakról, kivonatokról vagy akár személyre szabott festményekről. A 3 részes vászonképeket úgy tervezték, hogy optimális távolságra helyezzék őket a falra a sikeres 3D-effektus érdekében.

Válassza ki kedvenc festményét az online áruházunkban elérhető több száz modell közül!

A foszforeszkáló festmény készítése egy olyan folyamat, amelynek során a festményt kinyomtatják és bekeretezik, majd a festményt 100%-ban környezetbarát foszforeszkáló festékkel kezelik, amely elnyeli a természetes vagy mesterséges fényforrásokat. Így a festmény nappal teljesen normálisnak fog tűnni, és amint besötétedik, meglepő, foszforeszkáló zöld színben ragyogó képet fog mutatni.

A dual view festmény egy egyedi festménytípus, és kiváló ötlet otthona falainak díszítésére vagy ajándékba. Ez egy sötétben világító festmény, kiemelkedik a nagy felbontású nyomatokkal, elnyeli a nappali fényt, és nyugtató fényt bocsát ki, amikor besötétedik.

A foszforeszkáló festmények az applikált foszforbevonat hatására világítanak a sötétben. A foszfor olyan anyag, amely természetes vagy mesterséges fényforrással feltöltve látható fényt sugároz. A foszforeszkáló hatás egy klasszikusnak tűnő festményt nappal különlegessé varázsol, mert sötétben megnyugtató fényt áraszt. 

A foszforeszkáló képek nem fogyasztanak áramot, nincs szükség elemekre a világító hatás élvezéséhez. Karbantartásmentes és legalább 10 éves élettartamú. 

Föl