Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
166 Ft 20238 Ft
Manufacturers
Filter

Világító belső dekorációk

Online áruházunk rendkívül sokféle belső dekorációt, lakásdekorációt és könnyű kiegészítőket kínál, amelyek segítenek a megfelelő hangulat megteremtésében és otthoni elrendezésében a kedvenc belsőépítészeti koncepciója szerint.

Foszforeszkáló hűtőmágnesek, foszforeszkáló matricák, foszforeszkáló panelek, LED-es gyertyáksólámpák, aromaterápiás hangszórók és még sok minden más az otthon végső simításához. 

Ami a szobát teljesé teszi, a dekoráció, a vászonfestmények alkalmasak arra, hogy kiegészítsék azokat a tereket, ahol időt tölt.

Céljuk, hogy elegáns módon szépítsék otthonukat, ami első pillantásra lenyűgözni fog.

Festményeink speciális foszforeszkáló festékkel készülnek (sötétben világos), amelyet nap folyamán feltöltünk a természetes vagy mesterséges fény befogásával a szobából, hogy élvezhessük az éjszaka általuk kibocsátott nyugodt, fluoreszkáló fényt.

Válasszon festményeket, amelyek képviselik Önt és kiegészítik az egyes szobák stílusát.

Az aromaterápia egy speciális relaxációs technika a stressz kezelésére és csökkentésére. A szaglás segíthet ellazulni, és befolyásolja a személyes jólét megítélését.
Az aromaterápiás aroma diffúzorok lehetővé teszik, hogy élvezni tudja ezt a pihentető kezelést otthon, túl sok kiadás nélkül. Csak ki kell választania egy Önnek megfelelő aromájú olajat, és természetesen a legjobb aromaterápiás aromadiffúzort.

Üzletünk virtuális polcain nagyszerű belsőépítészeti ajánlatot kínál kedvező áron.

Föl