MT MALATEC Aromaterápiás diffúzor 300ml, USB újratölthető párásító, 7 színű LED világítás, illatos olajok, érintőgomb, natúr

MT MALATEC Aromaterápiás diffúzor 300ml, USB újratölthető párásító, 7 színű LED világítás, illatos olajok, érintőgomb, natúr

A termék megvásárlásával akár 502 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 502 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 100 Ft.

MT MALATEC Aromaterápiás diffúzor 300ml, USB újratölthető párásító, 7 színű LED világítás, illatos olajok, érintőgomb, natúr

5 020 Ft
Adóval együtt
Szállítási határidő 6-8 nap
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
MT MALATEC Aromaterápiás diffúzor 300ml, USB újratölthető párásító, 7 színű LED világítás, illatos olajok, érintőgomb, natúr
Adóval együtt
Confirma Confirma

Aromaterápiás, párásító és ionizáló készülék, amely hasznos az egészségre

A belélegzett levegő egész testünkre hatással lehet, ha rossz minőségű. Ezzel az eszközzel jelentősen javíthatja a helyiség levegőminőségét azáltal, hogy párásítja, ionizálja és illatos illatot kölcsönöz neki. Az ionizációs funkció nagyon hasznos lesz allergiában, asztmában szenvedőknek, valamint állandó fejfájásnak. Negatív ionok előállításával a készülék csökkenti a helyiség káros ionjait (pozitív ionok), a hangulatunk jelentősen javul.

Az aromaterápiás diffúzor nedvesítő funkcióval is rendelkezik, megakadályozva ezzel a bőr, a nyálkahártyák és a légzőszervek kiszáradását. Ez a kicsi és kompakt diffúzor nagyon hasznos lesz otthon és az irodában egyaránt, javítva a szoba levegőminőségét és hallgatólagosan az egész test egészségét.

Az aromaterápiás funkció pihentető és élénkítő hatású egy mozgalmas munkahelyi nap után. A diffúzorhoz 3 illatos olaj (levendula, óceán és rózsa) tartozik, amelyek frissességet és kellemes illatot kölcsönöznek a szoba levegőjének. Ezek az olajok igazi relaxációs terápiát jelentenek, jelentősen javítva az alvás minőségét, ami sokkal pihentetőbb.

Tartály kapacitása 300 ml, LED világítás 7 színben, érintőgomb

Az aromaterápiás diffúzor 300 ml-es víztartállyal rendelkezik. A készülék 7 színű LED-es világítással rendelkezik, ami hasznos és dekoratív kiegészítő is. A színek véletlenszerűen változnak, és a szoba légköre alkonyatkor nagyon pihentető lesz, amikor a parfüm és a fényjáték elfedi a szobát.

Az aromaterápiás hangszóró USB portra történő tápellátással működik, és nagyon egyszerűen használható. A be- és kikapcsoló érintőgombbal rendelkezik, elegáns és modern dizájnnal rendelkezik, amely könnyen illeszthető bármilyen dekorációhoz. Bármely sík felületre helyezhető, és nem igényel sok tárhelyet.

Jellemzők:

- aromaterápiás diffúzor, párásítás és ionizálás;

- legfeljebb 300 ml űrtartalmú tartállyal;

- 3 üveg illatos olajjal érkezik: levendula, óceán és rózsa;

- van egy érintőgombja az indításhoz / leállításhoz;

- USB portra történő tápellátással működik;

- DC bemeneti feszültség 5V-1A;

- kb. 15 nm területre alkalmas;

- permet 35 ml / h;

- maximális teljesítmény 2W;

- 7 színű, véletlenszerűen változó LED-világítással van ellátva;

- a szoba levegőjének kellemes illata lesz, pihentető hatású;

- negatív ionok termelésével csökkenti a káros ionokat, a levegő könnyűvé és frissé válik;

- hozzájárul a helyiség páratartalmának szabályozásához;

- működése csendes, alvás közben is használható;

- javítja az alvás minőségét és hozzájárul a stressz megszüntetéséhez;

- a vizuális hatás egyedülálló a sötétséggel;

- elegáns és modern kialakítású, könnyen illeszthető bármilyen dekorációhoz;

- bármilyen sík felületre helyezhető;

- USB kábel hossza 88 cm;

- ABS anyagból készül;

- a hangszóró magassága 16 cm, átmérője 10 cm;

- súly 150 gramm;

- természetes szín.

A csomag a következőket tartalmazza:

- aromaterápiás diffúzor;

- 3 üveg illatos olaj;

- USB kábel;

- pamut.

IS00010950
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl