Live chat
Himalája természetes só szappan

Himalája természetes só szappan

A termék megvásárlásával akár 150 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 150 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 30 Ft.

Himalája természetes só szappan

1 503 Ft
Adóval együtt
Model
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Himalája természetes só szappan
Adóval együtt
Confirma Confirma

Himalája természetes só szappan

A Himalája sószappan teljes egészében sókristályokból áll, és teljesen természetes termék, nem tartalmaz habképző anyagokat vagy kémiai adalékanyagokat. Rendszeres használata mélyen tisztítja a pórusokat és hidratálja a bőrt, miközben fenntartja annak optimális pH-értékét.

A sószappan a klasszikus, hasonló jellegű termékekhez képest kifejezett antibakteriális hatással rendelkezik, így természetes és hatékony megoldás.

Sóoldat készítése: Tegye a sószappant egy pohárba, és öntsön rá annyi vizet, hogy ellepje. A víz feloldja a sót, és körülbelül 26%-os telített sóoldatot kapunk. 

Használat: Fürdés után gyengéden masszírozza be a bőrt a kis mennyiségű vízben való készített sóoldattal. Néhány percig hagyja hatni, majd öblítse le a sóoldatot a bőrről.

A Himalaya Natural Salt Soap kétféle formában kapható:

- Természetes, 200 gramm súlyú

- Szív, súlya 150 gramm

A fenti választó segítségével kiválaszthatja a kívánt formát.

SZ-01

Megadott referenciák

ean13
5949106060431
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl