Live chat
Szűrés alap
Price
1156 Ft 40910 Ft
Manufacturers
Termék típus
more... less
Használt
more... less
more... less
Filter

Ultrahangos kártevők elleni eszközök és csapdák

Zavarja a rágcsálók, bogarak, hangyák és egyéb kártevők jelenlétét a házban?
Rovarölő és mérgező anyagok nélkül távolítsa el őket csapdák, rovar- és rágcsálóellenes eszközök, ultrahangos rágcsálók segítségével, amelyek erősen taszító hatásúak.

A rágcsálók elkapására már nem szükséges erőfeszítéseket tenni, mivel ezek az ultrahangos készülékek képesek azonnal eltávolítani a központi idegrendszerüket és hallórendszerüket érintő kártevőket, és így elhagyni az eszköz által lefedett területet.

Az ultrahangos készülékek rendkívül hatékonyak a kisállatok távolságtartásában, és taszító hatású hullámok kibocsátására épülnek, kényelmes megoldás, amely nem jár kellemetlen megjelenéssel.

Online áruházunk ultrahangos eszközök széles választékát kínálja olyan kártevők ellen, mint: madarak (galambok, seregély, varjak, verebek, sirályok stb.), Rágcsálók (egerek, patkányok), rovarok (legyek, szúnyogok, bogarak, hangyák, bolhák) ., kullancsok, pókok, lepkék, pillangók stb.) és vadállatok (vakond, nyest, rókák, nyulak stb.) a házadból, udvarodból vagy lakásodból.

Ezen ultrahangos készülékek mellett kínálatunk lepke fogókat, egérfogókat, patkánycsapdákat, vadon élő állatok riasztókat, madárriasztókat és rágcsálók mérgezési állomásait is tartalmazza.

Ezeket az eszközöket gyorsan házhoz szállíthatjuk, ha most online megrendelést választ, és élvezheti a legalacsonyabb árat, ha rendelkezésére áll egy bolt, amely a nap 24 órájában nyitva tart.

Föl