Elektromos konvektorok

Hogyan válasszunk hatékony konvektort

Az elektromos konvektor hasznos eszköz, amely gyorsan és hatékonyan felmelegíti szobáját, konyháját, erkélyét vagy bármely más helyiséget otthonában.

 

Az elektromos konvektor működési folyamata abban áll, hogy a készülékbe a padlóról bejutó hideg levegőt elektromos ellenállás melegíti, és a tetején elhelyezett néhány nyíláson keresztül fel fog emelkedni.

A teljesítményfokozat beállítása egy olyan funkció, amely lehetővé teszi az üzemi teljesítmény optimális beállítását ahhoz a helyiséghez képest, amelyben a konvektort elhelyezi.

A két vagy három teljesítményszintű padlókonvektor lehetővé teszi az otthoni fűtés optimális kezelését.

Online áruházunk a konvektorok széles választékát kínálja, például: 

elektromos konvektor üveg előlappal, 2000W elektromos padlókonvektor, konvektor állítható teljesítményventilátorral, termosztátkonvektor stb.

A konvektor súlya és mérete sokat számít. Kívánatos, hogy súlya a lehető legkisebb legyen annak érdekében, hogy könnyebben lehessen mozgatni az eszközt egyik helyről a másikra.A méretet pedig különösen a falra szerelt konvektorok esetében kell figyelembe venni, hogy tökéletesen illeszkedjenek abba a helyre, ahová el akarják helyezni.

Az új fűtőmodellek olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek energiatakarékosabbá teszik őket, például szobatermosztát vagy kronotermosztát, valamint a modelltől függően digitális kijelző.

Kínálatunk az elektromos konvektorok széles választékát tartalmazza, amelyek nagyobb hatékonyságot és biztonságot kínálnak a használat során.

Lépjen be a weboldalra, és rendeljen elektromos konvektorokat a legjobb áron online.

Föl