Szűrés alap
Price
1752 Ft 213804 Ft
Szín
more... less
Felfújható típus
more... less
Ajánlót
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Felfújható matracok és egyéb felfújható strand termékek

Otthonra, túrázásra, kempingezésre, strandolásra vagy úszásra alkalmas felfújható matracok a legjobb választás.

A felfújható matrac praktikus, mivel gyorsan megduzzad és leereszkedik, és használat után nagyon könnyen tárolható és szállítható. Használható beltéren és kültéren egyaránt, és ideális úszómedencéhez, teraszhoz, piknikhez vagy akár beltéren is.

Ha a sátorban alváshoz nagyobb kényelmet keres, akkor tartós és kényelmes felfújható matracot választhat vízálló huzattal. Ha vannak látogatói, akik egyik napról a másikra alszanak önnel, egy felfújható ágy pihentető és kényelmes alvást biztosít számukra, majd összegyűjthető, hogy ne foglaljanak helyet a házban.

Kínálatunk tartalmaz: felfújható matrac krokodil formában, felfújható csónak evezővel, felfújható medence csúszdával, felfújható matrac típusú kanapé, felfújható matrac típusú fotel, felfújható tekercs, felfújható mellény, felfújható uszonyok az úszáshoz és sok más felfújható kiegészítő . Elektromos légszivattyúkat is vásárolhat nálunk felfújható matracok felfújásához .

Ajánlatunk mindenki számára előnyös árakat tartalmaz, így azok, akik úgy gondolják, hogy szükségük van ilyen termékre, könnyen kiválaszthatják a legjobb felfújható matracot.

Föl