Szűrés alap
Price
1476 Ft 2821 Ft
Típus
more... less
Világítás
more... less
Szín
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Fluoreszkáló sapkák

A legsikeresebb partikhoz a színek és a fényhatások robbantása a legegyszerűbb módon, fluoreszkáló sapkák segítségével! Kiemelkedhet és egyedülálló szórakozást biztosíthat, ezekel a sapkákal, amelyek korábban fénynek voltak kitéve, lumineszcens hatást keltenek színben, szenzációsan animáló partikat vagy éjszakai kirándulásokat a barátokkal!

A fluoreszkáló sapka menő kiegészítő, amely bármilyen öltözéket kiegészít, de a fényszórók fényvisszaverő hatása nagy előnye, ha fényszóróknak van kitéve. A fluoreszkáló sapka minden ember számára alkalmas, különösen kerékpárosok, gyalogosok, futók, robogósok stb. Ez egy olyan tartozék, amely hozzájárul a közlekedés biztonságához.

A LED-kalapok divatos kiegészítők különlegesebb öltözékekhez: partikhoz, Halloweenhez, fesztiválokhoz vagy fotózásokhoz. A sapkákat működtető elemek könnyen cserélhetők, így mindig élvezheti a fényes hatást, amit nyújtanak.

Fedezze fel weboldalunkon a flitteres és LED-es sapkákat, El Wire sapkákat, LED-es világítású Mikulás sapkákat, kiegyenlítővel ellátott sapkákat és sok más menő sapkát férfiaknak és nőknek.

Föl