Szűrés alap
Price
415 Ft 87507 Ft
Fény színe
more... less
A dekoráció típusa
more... less
Világítás
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Karácsonyi Világító Berendezések- Fények és Figurák

Telepítések, figurák és fényes díszek, vidám karácsonyfa és minden, ami a varázslatos karácsonyi hangulat megteremtéséhez szükséges, megtalálható online üzletünkben!

Ha varázslatos dekorációt szeretne otthonába, használja okosan a fényeket, és egy fényes karácsonyfa vagy egy telepítés segít abban, hogy pontosan megkapja azt a varázslatot, amelyet egy ünnepen szeretne.

Válassza ki azokat a helyeket, ahol otthon szeret pihenni, és karácsonyi telepítésekel és világító figurákkal emelje ki őket, hogy fényes és vidám helyet kapjon, ahol karácsonyi estéket tölt.

Legyen eredeti és a téli ünnepekre jellemző színű gömbökön és dísztárgyakon kívül válasszon világító figurák és foszforeszkáló gömbökkel díszített ragyogó fenyőt, amely garantáltan lenyűgözi a vendégeket.

Találja meg a tökéletes alkalmat karácsonyra szeretteivel. Teremtse meg a tökéletes hangulatot a karácsonyi fények segítségével!

Ami a lakberendezés témáját illeti, egy online áruházban könnyen és gyorsan megtalálhat mindent, amit csak akar!

Mielőtt bevásárlási tervet készítene, látogasson el az online Rademi.hu oldalra, és hagyja magát inspirálni! A karácsony legszebb telepítések és fényes figurái mellett a legjobb online árakat és ajánlatokat is élvezheti!

A karácsonyi dekoráció kiválasztása fontos lépés a téli ünnepek alatt, a ház és az udvar díszítése pedig az egész család számára kedvelt tevékenység.

A Glowmania oldalon fényes vagy egyszerű dekorációk széles választékát fedezheti fel, és kiválaszthatja kedvenc mintáit. 

A fényes karácsonyi dekorációk meghitt és ünnepi hangulatot kölcsönöznek otthonának. Különböző installációkat és füzéreket, fényfüggönyöket, ünnepi motívumokkal ellátott reflektorokat, fényfákat, fényfigurákat és mesterséges LED-fákat kínálunk Önnek. 

Ha különleges ajándékot keres szeretteinek, fedezze fel az egyszerű dekorációkat az otthonába, mint például: Mikulás figurák, felfújható Mikulás, műfenyő koszorúk és számos dekoráció a fára, ablakra, ajtóra, teraszra stb.

Idén lépjen ki a hagyományos keretek közül, és válasszon egy intelligens Twinkly karácsonyfa-installációt, hogy élvezhesse az egyedülálló fényjátékot és a legcsodálatosabb színeket.

A Twinkly karácsonyi installáció egy okos LED-világítás, amely csak az okostelefonnal vezérelhető, számos fényhatást kínál, és a legkényelmesebben használható, akár a kanapéról a világítási módot megváltoztathatja. 

Ahhoz, hogy élvezze a fényjáték varázslatot, csak be kell kapcsolnia a Bluetooth-kapcsolatot, és az ingyenes Twinkly mobilalkalmazáson keresztül csatlakoztatnia kell okostelefonját az intelligens adapterhez.

Az intelligens technológiának köszönhetően az alkalmazás az okostelefon kamerájához csatlakozva képes létrehozni az egyes LED-ek helyének térképét, lehetővé téve az egyes LED-ek vezérlését és a világítási mód testreszabását.

https://rademi.hu/karacsonyi-vilagito-berendezesek-fenyek-es-figurak/25363-twinkly-ii-generacios-intelligens-karacsonyi-fenyfuezer-600-rgb-led-bluetooth-wi-fi-okostelefon-vezerles-hossz-48-m-ip44-6426034530391.html

https://rademi.hu/karacsonyi-vilagito-berendezesek-fenyek-es-figurak/25364-intelligens-karacsonyi-telepites-twinkly-generation-ii-400-rgb-led-bluetooth-wi-fi-okostelefon-vezerles-hossz-32-m-ip44-6426034530384.html

https://rademi.hu/karacsonyi-vilagito-berendezesek-fenyek-es-figurak/13643-twinkly-intelligens-vilagito-rendszer-100-rgb-led-okostelefon-vezerles-wi-fi-bluetooth-kapcsolaton-keresztul-8-m-ip44-6426034518108.html

https://rademi.hu/karacsonyi-vilagito-berendezesek-fenyek-es-figurak/13647-twinkly-intelligens-vilagito-rendszer-250-rgb-led-bluetooth-wi-fi-okostelefon-vezerles-hossza-20-m-ip44-6426034518115.html

Varázsoljon mesebeli díszítést még több mágiával, ha karácsonyfáját egy okos installációval díszíti, és élvezze a leglenyűgözőbb színkombinációkat és fényhatásokat.

A Twinkly egy forradalmian új, korszerű, okostelefonról vezérelhető LED-es karácsonyi installáció. Mindössze annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a Bluetooth-kapcsolatot, és az ingyenes Twinkly mobilalkalmazáson keresztül csatlakoztatja okostelefonját az intelligens adapterhez.

Ha letölti az alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, kifinomult LED-világítást és számos elérhető effektust fedezhet fel. Mostantól a színek és világítási módok széles skálájából választhatod ki a számodra megfelelőt, és számos ingyenes extra effektust tölthetsz le, amelyek automatikusan elmentődnek az okostelefonodra.

És ez még nem minden: az alkalmazással még azt is lehetővé teszi, hogy a világítást saját, eredeti stílusához igazítsa. Legyen kreatív, és hozza létre a saját installációját: játsszon a színek kiválasztásával, azok intenzitásával és a világítási móddal.

A telepítés közvetlenül a telefonjáról is vezérelhető, ha letölti az ingyenes Twinkly mobilalkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből. Az alkalmazás letöltése után válassza az eszközök hozzáadása lehetőséget, válassza ki az eszközt, majd kövesse a telefon képernyőjén megjelenő utasításokat.

A második szükséges lépés a lámpák mobiltelefonnal való párosítása után, hogy szkennelje be őket a fán, aminek köszönhetően pontosan olyan fényhatásokat tudnak megjeleníteni, amilyeneket a telefon képernyőjén lát. A beolvasás nagyon kevés időt vesz igénybe, csak a telefon kameráját kell a fára irányítania, és az alkalmazás mindent elvégez. 

A Twinkly alkalmazással különböző témákat, animációkat és végtelen színeket hozhat létre a karácsonyi installációhoz mobiltelefonjával.

Föl