Szűrés alap
Price
1400 Ft 48826 Ft
Fenyő típus
more... less
Fenyő magasság
more... less
Manufacturers
Kategóriák
more... less
more... less
Filter

Karácsonyi Műfenyő

Itt az Ön számára megfelelő karácsonyfa

            Tél van, és karácsonyfát keres? Itt az Ön számára megfelelő karácsonyfa! Javasoljuk, hogy válasszon egy LED-es mű karácsonyfát, amely biztosan lenyűgözi mind a háziakat, mind a vendégeket, mivel az ünnepi dekoráció középpontjában áll!

Mű karácsonyfák típusai

           Nem számít, hogyan kívánja felvázolni a karácsonyi dekorációt, számos olyan olcsó műfenyőt kínálunk Önnek, amelyek bármilyen választott dekorációhoz és témához igazíthatók. Válasszon most cserepes fát, száloptikás fát, havas fát, fehér fát, aranyfát, zöldfát vagy LED-es fát. Használja ki az előnyös árakat most, és válassza ki a megfelelő karácsonyfát a mesebeli karácsonyi dekorációhoz.

Karácsonyi Műfenyő típusai

            Tisztában vagyunk azzal, hogy a karácsonyfa elhelyezése a ház bizonyos helyén néha kihívást jelenthet, és különböző magasságú és állítható méretű fenyőkkel kínáljuk Önnek a tökéletes karácsonyfát! Itt található tűs, lucfenyő, skandináv megjelenésű, Nordmann karácsonyfák, 2D és 3D tűkkel, 150 cm, 180 cm, 2 m, 2,2 m, 2,6 m, 2,9 m magas fenyőkkel. Választhat egy kis műfenyőt is egy 60 cm magasságú edényben, amelyet kúpokkal vagy havas csúcsokkal látunk el.

Hogyan válasszuk ki a karácsonyi műfenyőt

          A karácsonyfa vásárlása nem könnyű, ezért azt tanácsoljuk, ha karácsonykor aprólékos ember vagy, válassz egy egyszerű, rendkívül hajlékony ágú, zöld vagy fehér ágú műfát, amely elrendezhető és tetszés szerint díszített, bármilyen színben,  és az Ön által korábban kiválasztott fény berendezésel.

          De ha elbűvölő karácsonyi dekorációt szeretne, de az idő és a hozzáértés nem áll az Ön oldalán, akkor válassza a természetes fenyő változat cseréjét egy mesterségesre, és vázolja fel az ünnepek varázsát azáltal, hogy száloptikával megvilágított fenyőket és sokszínű LED-eket vásárol. Ezek a fenyők annyira fényesek , hogy már nincs szükségük további telepítésre, néha kellően díszítik őket!
           Mindezen előnyök mellett a műfenyő kis helyet foglal el, így a következő években könnyen összerakhatja, élvezve a mindig aktuális, természetes megjelenésű karácsonyfát. Vásároljon Ünnepekre szeretteinek szóló ajándékokat, közvetlenül az online áruházból! A hasonló forgalmas időszakban a Rademi.hu karácsonyfák, mesterséges LED-es fák, száloptikai fenyők széles választékát kínálja Önnek online, és tisztességes árat és karácsonyfákat kínál Önnek.


PREMIUM karácsonyi műfenyő

Ha úgy dönt, hogy olcsó műfenyőt vásárol, az nem jelenti azt, hogy kompromisszumot köt a minőség terén. PREMIUM műfenyőket kínálunk, amelyek minőségi anyagokból készülnek, tökéletesen szimmetrikus koronával, és a legkisebb részletekben is utánozzák a fenyőágakat, 2D és 3D tűkkel, természetes zöldből, amely évekig megőrzi kifogástalan megjelenését. Az ágak rugalmassága nagy, és lehetővé teszik, hogy tökéletesen elrendezzék őket, amikor csak szükséges, hogy teljesen természetes megjelenésű díszített fákkal lepjék meg vendégeiket és családját!


Hogyan lehet díszíteni egy karácsonyi műfenyőt

A karácsonyfa díszítése nem igényel különösebb erőfeszítéseket a természeteshez képest. Lehetőséget ad arra, hogy a legzseniálisabb ötletek szerint díszítse, mivel sokkal ellenállóbb és stabilabb, mint egy természetes. A tökéletesen szimmetrikus korona segít a gömbök és a figurák sokaságának szétterítésében, és a fénybeállítás rendkívül gazdag lehet, mivel a legkisebb ágakhoz tapadhat, amelyek előnye, hogy rugalmasak.

Ha száloptikával vagy LED-del megvilágított fenyőt választ, akkor a díszítés még könnyebb lesz, és a végső hatás sokkal látványosabb, mivel a lámpák elrendezése tökéletesen átgondolt, és bármilyen gömb árnyalattal vagy figurával illeszthető. 

A karácsonyfa kiválasztása minden évben nagy kihívást jelent. A műfának számos előnye van, sokkal olcsóbbak a természetes fákhoz képest, és hosszú távú vásárlást jelentenek, amely lehetővé teszi, hogy minden évben örüljön egy vadonatúj fának, hosszú élettartammal. 

A minták, színek és méretek lenyűgöző választékából választhat, de a műfenyő nagy előnye, hogy nem rázódik, így nem kell állandóan a padlóra hullott tűlevelek feltakarításával bajlódnia. 

A mesterséges karácsonyfa választása nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötnie a minőségben, mi a kiváló minőségű anyagokból készült, megfizethető árú mű fenyők gazdag választékát kínáljuk Önnek.

A weboldalunkon elérhető műfenyők a legapróbb részletekig utánozzák a természetes fákat, tökéletesen szimmetrikus koronával és hibátlan megjelenéssel, amely évekig eltart. 

A téli ünnepek szükséges, hogy megfelelően tárolja műfenyőjét, hogy minden évben hasznát vehesse annak funkcionalisan és hibátlan megjelenéssel.  

A műfenyő ideális tárolási helye a nedvességtől, napfénytől és egyéb olyan körülményektől védett, amelyek károsíthatják. A műfenyőt ajánlott dobozban vagy speciális vízálló zsákban tárolni, hogy a sérülés veszélye elkerülhető legyen.

Föl