Hordozható nyomtatók

A Hordozható nyomtatók segítenek minden szükséges nyomtatásban: a nyugtáktól, számláktól és szerződésektől kezdve a nagy felbontású színes képekig. Mivel nem csak nyomtatóról van szó, vigyáznia kell a hordozható nyomtató kiválasztásában. Fontos figyelembe venni néhány fontos szempontot: a méreteket, a nyomtatási teljesítményt, a csatlakozási lehetőségeket és nem utolsó sorban a fogyóeszközöket.

Következésképpen portfóliónkba beépítettük a hordozható mobil hőnyomtatókat és a hordozható fotónyomtatókat.

A hordozható címkenyomtató független a számítógép bármely csatlakozó kábelétől. Általában hordozható címkenyomtatókat használunk, ha kis nyomtatási mennyiségünk van.

Miután megtudta, milyen típusú címkenyomtatókra van szüksége, a következő lépés a nyomtatási módszer kiválasztása. Ha hőcímkenyomtatókról beszélünk, két módszer létezik: közvetlen hő (DT) és hőátadás (TT).

Gyorsan és könnyedén kinyomtathatja a nyaralási pillanatok legértékesebb pillanatait hordozható fotónyomtatók segítségével.

Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a mobiltelefont a mini nyomtató felett, és az innovatív NFC-kapcsolat segít szerkeszteni és kinyomtatni a kedvenc pillanatképeit..

Lépjen be az oldalra, és rendeljen most nagyon gyors és megbízható hordozható nyomtatókat a legjobb áron.

Föl