Live chat

Multifunkciós Epson

Megfizethető, elegáns és könnyen használható nyomtatót keres? Az Epson Nyomtatóink és multifunkciós készülékeink előre telepített újratölthető patronokkal vagy tintával töltött CISS rendszerrel rendelkeznek, amelyek használatukra készen állnak az első kézhezvételtől kezdve.

multifunkciós lézer- vagy tintasugaras nyomtató helyet és pénzt takarít meg az irodában, különálló eszközök cseréjével..

A multifunkcionális nyomtatók kínálata meglehetősen nagyvonalú, fontos, hogy jó előre dokumentálja magát a műszaki specifikációkkal kapcsolatban, és megpróbálja megtudni, hogyan viselkedik az eszköz normál használat során.

A választott technológia, a tintasugaras vagy a lézer, a nyomtató használatának módjától függ. Ha sok fényképet kell kinyomtatnia, tintasugaras nyomtatóra lesz szüksége.

A tintasugaras technológiával nyomtatott fényképek minősége jobb, mint a lézernyomtatóval nyomtatott fényképek minősége, és emellett különféle fotóhordozókra, például fényes papírra vagy matt papírra is nyomtathat..

Ha a választott nyomtató vezeték nélküli képességekkel rendelkezik, akkor nemcsak a számítógépéről, hanem különféle eszközökről is nyomtathat. A legtöbb nyomtatógyártó olyan okostelefonos alkalmazásokat kínál, amelyekkel közvetlenül a telefonjáról nyomtathat.
Online áruházunk az Epson multifunkciós készülékek széles választékát kínálja kiváló áron, kifejezetten mindenki igényeinek megfelelő tintasugaras technológiával.

Felajánljuk, hogy olvassa el az Epson multifunkciós nyomtatókra vonatkozó ajánlatainkat és promócióinkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további információkra van szüksége.

Föl