UV lámpák körmökhöz

A gél manikűr az idő múlásával egyre vonzóbbá vált. Jól néz ki és sokáig tart. Mit akarhat még egy manikűrből? A módszer nagyon népszerű, mert akár több mint 4 hétig is tart, és jó megjelenésű manikűröt biztosít. A géles körmök UV lámpa használatát jelentik.

Akár otthoni használatra vagy szalon felszerelésére vásárolja-e az UV  lámpát nagyon fontos, hogy először tudja, mit vásárol, nehogy hiába valósítsa meg a beruházást. A Rademi.hu kínál LED-es UV-lámpákat, valamint csővel ellátott UV-lámpákat, amelyek teljesítményét az adott lámpába beépített csövek összesített ereje biztosítja. Válasszon a 9W-os UV lámpák közül, egy LED-el, a 9W-os UV-lámpák csővel, 36W-os UV-lámpák 4 csövekkel, 54 W-os UV lámpák közül stb.

Az UV lámpák minimális energiafogyasztással rendelkeznek, egyes modellek mind manikűrhöz, mind pedikűrhöz alkalmasak. Rendeljen online, és élvezze a különleges árakat és a folyamatos elérhetőséget a legszebb gél köröm minták elkészítéséhez.

Hogyan kell használni az UV lámpát félig állandó körömlakkhoz

A félig állandó manikűr mostantól segít abban, hogy a természetes köröm mindig hibátlan legyen. A nagyon ellenálló textúra miatt a félig állandó körömlakk akár 3 hétig is érintetlenül tartja a manikűrjét. Nagyon könnyű felhordani, mivel először el kell távolítani a kutikulákat, majd a körmök kisimításához, végül felhelyezni a félig állandó körömlakkot, az előnyös színtől függően, amely az UV-lámpa hatására megszárad és rögzül.

Hogyan kell használni az UV lámpát a gél körmök felvitelénél

A zselés körmök alkalmazása egy másik módja annak, hogy hosszú ideig elegáns és ápolt manikűr legyen..

Először gondoskodni kell a kutikulákról, majd a buffer használatával ragasztófelület létrehozásához vigyen fel egy ragasztóval ellátott gélt, és rögzítse a kezét az UV lámpában. Ezután csak az ultraibolya lámpa segítségével alkalmazza az építőgélt, amely szintén megkeményedik és formát ölt.

Mostantól megadhatja a körmöknek a kívánt formát, polírozhatja őket, majd UV géllel felviheti a kedvenc színét az új körmökre, amelyet szintén az UV lámpa segítségével rögzítenek.

Végül vigyen fel még egy réteg átlátszó gélt, hagyja újra megszáradni, és sokáig élvezheti a kívánt manikűröt!

Föl