Live chat
Szűrés alap
Price
1383 Ft 26502 Ft
Szín
more... less
Kijelző
more... less
Stílus
more... less
Működési mechanizmus
more... less
Átmérő
more... less
Számtípus
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Vintage vagy Modern faliórák

A jól ismert faliórák a legelterjedtebb dekorációs kiegészítők közé tartoznak minden otthonban, irodában stb.

A Rademi.hu egy online áruház, amely rengeteg ajánlatot és dekoratív órák, modern vagy vintage órák legérdekesebb modelljeit kínálja Önnek.

A falióra praktikus kiegészítő és díszítő elem minden otthoni helyiséghez, tökéletes a konyhában, a folyosón vagy a nappaliban. Válasszon most a csendes fali órák közül, és vásároljon szobai órákat az egyes dekorációs stílusokhoz igazítva.

Most könnyű megtalálni azokat a falióra modelleket, amelyek megfelelnek a szoba stílusának és a többi dekorációs tárgynak, és egy online áruház a legjobb megoldás, ha alacsony árakat keresünk az eredeti órák számára, legyenek azok modern vagy vintage órák, speciális nappali vagy vintage faliórát modellek.

Ha el akarja kerülni, hogy ne pazarolja az időt az üzletek átnézésével, és bármilyen stílushoz megfelelő olcsó faliórák után nézzen, akkor egy online áruház mindig kéznél van, és a legjobb árakat kínálja a legszebb órához, és most speciális falióraváltozataink állnak rendelkezésünkre!

A falióra praktikus kiegészítő és egyben kiváló dekorációs elem otthonában, irodában, étteremben, hostelben és más helyeken. A falióra az idő kijelzésén kívül dekoratív kiegészítő, amely stílust és különleges bájt kölcsönöz a szobának, és bármilyen unalmas teret személyiséggel teli térré varázsol.

A nagyméretű falióra a megfelelő megoldás otthona díszítésére, bármelyik helyiség anonimitását kihozza, és a dekoráció központi elemévé válik. Úgy kell kiválasztani, hogy tökéletesen harmonizáljon otthona hangulatával.

A faliórák olyan rögzítő rendszerrel vannak ellátva, amely megkönnyítik a hatékony felakasztást. A nagyobb stabilitás érdekében célszerű az órát szeggel felakasztani. 

Föl