Gyerek partikészletek

Amikor egy gyermekbuliról van szó, jó, ha eldönti a buli témáját, majd kiválasztja a kedvenc dekorációit és kiegészítőit. Válasszon tehát héliumos és latex léggömböket, konfettiket, kellékeket, főkötőket, tányérokat és poharakat party-nyomatokkal, sőt piñatákat, füzéreket, különböző formájú fúvókát. 

Több vendéget váró partik esetén választhat olyan partikészleteket is, amelyek különböző témájú, hasznos kiegészítőket és dekorációkat tartalmaznak.

Egy tematikus gyermekbuliban a rendezvény tevékenységeit és dekorációját mindig az ünnepelt gyermek életkorának megfelelően választjuk ki, ezért nálunk már gyermeke első születésnapjától kezdve különböző kiegészítőket és tárgyakat találhat.

A kisbabák első születésnapjára különböző alakú lufik közül választhat, amelyeket különböző formájú és színű. Ha gyermeke kora kicsit idősebb, akkor választhat füzér, lufi vagy partikiegészítőink közül kedvenc hőseivel - Miki egér, Minnie egér, Hello Kitty, Elsa, Rapunzel, Tweety stb. focitémával vagy lufimodellezéssel garantált szórakozást nyújtva.

A tinédzserek számára dekoratív elrendezési készleteket kínálunk pezsgővel, diszkógömbökkel, lufi ívekkel a 18-as számmal, vagy olyan üzenetekkel, mint a Happy Birthday”.

Föl