Szűrés alap
Kategóriák
more... less
Price
300 Ft 132514 Ft
Manufacturers
Filter

Partitárgyak és dekorációk

A legviccesebb és legvidámabb partik megtervezéséhez rendeljen fényes dekorációkat, LED-es bútorokat, LED-eket, konfettit, kellékeket, lámpákat vagy különféle formájú lufikat!

Itt mutatjuk be a rendezvény legeredetibb partidíszeit, hogy sikeres legyen. Ha egy évfordulóra, Halloween dekorációra van szüksége egy horror party-ra, vagy bármilyen más típusú tematikus partira, itt megtalálja az összes összetevőt, amelyre szüksége van egy sikeres buli megszervezéséhez.

Még akkor is, ha nincs ötlete arról, hogyan tudna gyermekeknek szóló partit szervezni a Rademi.hu webáruházban olyan partcikkeket talál hogy az év minden napján bulit tud szervezni.

Rendelje online verhetetlen áron a legszórakoztatóbb és legeredetibb kiegészítőket egy felejthetetlen partihoz.

Webáruházunkban különböző héliumos palackokat talál a lufik felfújására. Olyan termékek, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen felfújhatja a latex- vagy alumíniumfóliás lufikat, és amelyek hordozhatóak, és könnyen szállíthatóak a parti helyszínére.

Lepje meg a parti vendégeit lebegő lufikból készült felejthetetlen dekorációval. Használja a hélium palackot, hogy életre keltse dekoratív ötleteit.

A konfetti tubusok nem jelentenek veszélyt, ha a működtetésük során betartja a távolságot. A konfetti csövek nyomás alatt lévő levegővel működnek, és könnyen kezelhetők, csak függőlegesen kell tartani, és a tűn megjelölt irányba kell forgatni őket. 

Javasoljuk, hogy csak felnőttek használják, biztonságos távolságot tartva.

A konfetti tubus könnyen használható, de csak felnőttek számára ajánlott. A csomagolás eltávolítása után a csövet függőlegesen kell elhelyezni, és a csövön lévő nyilak irányába kell forgatni.

Nyomásos levegővel működik, ezért működés közben ügyeljen arra, hogy legalább 5 méteres biztonsági távolságot tartson más személyektől vagy tárgyaktól.

A héliumos palackkal különböző méretű és formájú, latexből vagy alumíniumfóliából készült lufikat fújhat fel. 

Biztos, hogy minden buli, esemény vagy meglepetés ajándék látványossága lesz. 

Föl