Hőtranszfer és Szublimációs Papír

Hőtranszfer és szublimációs papír

A reklámipar és a személyre szabott tárgyak az eredetiségen alapulnak. A versenytársaktól való megkülönböztetéshez a lehető legkülönfélébb regisztrációs technikákat kell alkalmaznia..

A Rademi.hu többféle papírt kínál hőátadáshoz és szublimációhoz, amellyel fehér vagy fekete textíliákra nyomtathat, valamint szublimációs papírt, amellyel más típusú anyagokra, például fára, fémre, kerámiára nyomtathat. vagy műanyag, valamint kezeletlen szilikon anyagok.

Testreszabhatja közepes vagy kicsi ajándékokat (a maximális nyomtatható terület A4, szublimációval megegyezik a hőátadó lap felületével), nyomtathat trófeákat vagy textil sportfelszereléseket sportklubokhoz, vagy cégeket, reklámcikkeket reklámügynökségekhez vagy ajándéktárgyakat. Ezt a papírt olyan tintasugaras nyomtatókra nyomtatják, amelyek szublimációs tintát használnak.

A textilek hőátadó papírja egy speciális papír, amelyet fehér vagy fekete textíliákon történő hőátadáshoz használnak.

Ezt a hőátadó papírt "tükörbe" nyomtatják, a kép a tinták természetes megszáradása után hőprés segítségével az ingre kerül.

Ajánlatunk a következőket tartalmazza: foszforeszkáló papír a hőátadáshoz, a csomag 100 lap A4-es szublimációs papír 100 g, a lézeres hőátadó papír a fehér és világos színű textíliákhoz, a csomag 50 lap - az A3 100 g-os szublimációs papír pólók testreszabása stb.

Online áruházunkban papírok széles választékát találja a hőátadáshoz és a szublimáláshoz, kivételes minőségben. Rendeljen most, hogy élvezhesse a legalacsonyabb árakat.

Föl