Live chat
Szűrés alap
Price
20799 Ft 36222 Ft
Fenyő típus
more... less
Fenyő magasság
more... less
Manufacturers
more... less
Filter

Száloptikával felszerelt fenyők

A karácsonyfa mindenképpen az az elem, amely kiegészíti a karácsonyi hangulatot. Díszítése egy igazi show, amely ötvözi a fényeket és a színes gömböket annak örömével, hogy varázslatos pillanatokat tölthet szeretteivel. A különleges ünnepi hangulat felvázolása érdekében most kiválaszthat egy megvilágított műfenyőt, amely különleges vizuális hatást kölcsönöz, és bármilyen díszítéssel könnyen hozzáférhetővé válik. Rendkívül gazdag koronával és szimmetrikusan elrendezett lámpákkal ezek a sokszínű megvilágított száloptikai fenyők minden dekorációt téli sztorivá alakítanak, szintén rendkívül olcsók a természetesekhez képest. Ha karácsonyfák sokasága közül szeretne választani, lépjen be a rademi.hu-ra, egy non-stop nyitott online áruházba, amely egyedülálló módon, megvilágított fenyőket kínál Önnek verhetetlen áron.

A LED-es fenyők népszerű alternatívát jelentenek a beépített színes fények által nyújtott fényes hatás miatt. A LED-ek egységes megjelenést kölcsönöznek a fának, és megspórolják a lámpák felszerelésének többletköltségeit.

A száloptikás karácsonyfák remek választásnak bizonyulnak, az ágak csúcsát színes száloptikás csomók díszítik, amelyek egyenletes fényhatást biztosítanak. Színes fényekkel díszítettek, az ágak rugalmasak, így tetszés szerint állíthatók, és egy okos összecsukható rendszerrel rendelkeznek, amely megkönnyíti az összecsukást és a tárolást.

Az üvegszálas technológia nagyon energiatakarékos, így a hagyományos világítással díszített karácsonyfához képest alacsony energiafogyasztást eredményez.

Akár LED-es fenyőt, akár száloptikás fenyőt választ, ezek a fadizájnok divatosak, mert a színes fények különleges megjelenése ünnepi hangulatot kölcsönöz a szobának.

A sok beépített LED-nek köszönhetően csak néhány gömböt és díszeket kell hozzáadnia a mesebeli megjelenéshez. A színes LED-ek egységes és elegáns fényhatást kölcsönöznek a fának. 

Úgy is dönthet, hogy nem kell díszeket hozzáadni, mivel a beépített fények elegendőek az ünnepi dekorációhoz.

Föl