Foszforeszkáló fehérnemű

Lepje meg partnerét egy csábító foszforeszkáló fehérneművel. Ez a fehérnemű segít abban, hogy partnere megtalálja Önt akkor is, ha a lámpák ki vannak kapcsolva. Az éjszakai megvilágításhoz bármilyen természetes vagy mesterséges fényforrásból származó fényenergiával töltődik fel, körülbelül 10-15 perces expozíció után. Kínálatunkban melltartókat, bugyikat, harisnyákat vagy babydollokat talál, ezekkel a ruhadarabokkal kiemelheti nőiességét és testformáit azáltal, hogy felhívja partnere figyelmét. Lépjen be ide, hogy a foszforeszkáló fehérnemű legjobb online árát élvezze

A sötétben világító alsóneműt a férfiak azért kedvelik, mert ez egy különlegesebb fehérnemű, a világító hatása megkülönbözteti bármely más alsónemű-modelltől. 

Ami különlegessé teszi, hogy napközben az alsónemű ugyanúgy néz ki, mint bármely más alsónemű, csak akkor válik foszforeszkálóvá, amikor a fényt kikapcsolják. 

Ahhoz, hogy az alsónemű intenzíven világítson a sötétben, körülbelül 10-15 percig természetes vagy mesterséges fényforrásnak kell kitenni.

Bár a foszforeszkáló alsónemű ellenáll a mosásnak, ajánlatos csak kézzel mosni. 

Mivel érzékeny anyagok keverékéből készülnek, ajánlott, hogy a foszforeszkáló alsóneműket ne mossák gépben és ne vasalják. 

Föl